Apos;'biz Ne Yapalım?'' - Son Dakika
Spor

Apos;'biz Ne Yapalım?''

Apos;'biz Ne Yapalım?''

Ronaldinho'dan sonra Nicolas Lodeiro transferinde de hüsran yaşayan Beşiktaş'ta yönetici Ahmet Kavalcı, Uruguaylı oyuncuda sorunu Botafogo'nun çıkardığını söyledi.

28.01.2014 12:36

Beşiktaş'ta KAP'a bildirilen ancak bir türlü gerçekleşmeyen Nicolas Lodeiro transferi ile ilgili konuşan yönetici Ahmet Kavalcı, ''Botafago ile anlaştık, sözleşmeyi faksladık. Ancak başkanları, taraftar baskısı nedeniyle vazgeçti. Biz ne yapalım?'' dedi.

Beşiktaş'a 17'lik yıldız adayı

Transfer döneminde Ronaldinho'nun üzerine bir de Nicolas Lodeiro şoku yaşayan Beşiktaş'ta yönetim kurulu, hedef tahtasına konmuş durumda.

Son Trabzonspor deplasmanında alınan beraberlik ve sergilenen kötü futbol da eleştirilerin düzeyini artırıyor. Ancak Beşiktaş'ın kurmayları, Lodeiro konusunda kendilerinin bir hata yapmadığı kanaatinde. Uruguaylı 10 numara konusunda yaşanan gelişmeleri Habertürk'e anlatan A Takım'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, topu Botafogo kulübüne attı.

Lodeiro için son ana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirten Kavalcı, ''Herhangi bir gelişme olmadan biz neden borsaya resmi açıklama yapalım ki? Botafago ile Lodeiro için görüştük. Satış opsiyonlu kiralık olarak anlaştık. Hatta onlara sözleşmeyi de faksladık. İş sadece imzaya kalmıştı. Ancak son anda Botafago başkanı bizi arayarak taraftardan baskı olduğunu Lodeiro'yu bırakmayacaklarını söyledi. Biz ne yapalım?'' şeklinde konuştu.

Kartal Yiğit

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Apos;'biz Ne Yapalım?'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement