Tanem Sivar'dan Arda Turan'ı Utandıran Soru - Son Dakika
Spor

Tanem Sivar'dan Arda Turan'ı Utandıran Soru

Tanem Sivar'ın Arda Turan'a "Bizim tarzımız mı daha iyi yoksa onların mı" şeklindeki soruya milli futbolcu, "Seni gördükten sonra çok daha güzel bir tarza sahipsin" diye cevap verdi.

04.12.2015 09:26  Güncelleme: 11:06

GQ Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men of the Year' gecesinde "Yılın Adamı" ödülünün sahibi olan milli futbolcu Arda Turan, ödül töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

"ÇOK DAHA GÜZEL TARZA SAHİPSİN"

Güzel sunucu Tanem Sivar'ın Arda Turan'a "Peki bizim tarzımız mı daha iyi yoksa İspanyolların mı" şeklindeki soruya gülen milli futbolcu, "Tabiki seni gördükten sonra çok daha güzel bir tarza sahipsin" diyerek utana sıkıla cevap verdi.

"ÇALIŞIYORUZ, UĞRAŞIYORUZ"

Transfer yasağının bitmesine az bir süre kaldığının hatırlatılması üzerine Arda, "Çalışıyoruz, uğraşıyoruz. Uzun bir süre bekledik. İnşallah hayırlı bir şekilde başlarız. Her şey yolunda. Çok şükür iyiyiz. Takımda çok iyi gidiyor. Sonuna kadar iyi olsun diye uğraşıyoruz" dedi.

"BENİM YORUM YAPABİLECEĞİM KONULAR DEĞİL"

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin sorulmasına ise yıldız futbolcu, "Her şey çok güzel. Benim yorum yapabileceğim konular değil" diyerek cevap verdi.

YILIN ADAMI ARDA TURAN

Gecede, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a da Yılın Adamı Ödülü verildi. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti. Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu'na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı. Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

"GQ Men Of The Year" ödülü alan isimler şöyle:

İKON: Cem Yılmaz

YILIN ADAMI: Arda Turan

YILIN KADINI: Sıla

YILIN ULUSLARARASI İKONU: Chris Noth

YILIN ULUSLARARASI STARI: Norman Reedus

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: Rıfat Elhadef

STİL İKONU: Faruk Süren

YILIN YÜKSELEN YILDIZI: Erkan Kolçak Köstendil

YILIN YÖNETMENİ: Emin Alper

YILIN SPORCUSU: Cedi Osman

YILIN ŞEFİ: Arda Türkmen

YILIN ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYENİ: Edis

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: Mete Atatüre

Tanem Sivar\'dan Arda Turan\'ı Utandıran Soru

Son Dakika Spor Tanem Sivar'dan Arda Turan'ı Utandıran Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kürt : Bişey olmaz idare et çünkü Araplar çoğu hayindir müslümanlar bir olsunlar allah her zaman onlarla olur inşallah 2 2 Yanıtla
  • SEBZELERLE MEYVELERLEolmazBU İŞLER: ARAPLARINveNATOnun oyununa geldik.AB bizimle oynuyor.Bizimkiler camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak),NOTOnun arkasına saklanarak,DÜNYAYA hakim olacaklarını sanarlar?Zaman,ATOM ÇAĞI,(Bilim,Teknoloji).Beyinler değişmesse geleceğimiz karanlık.Vatanımız oyunlara getirilip,savaşa sürüklenmekte.Araplar ve diğer müslüman ülkeler SEBZE,MEYVE ile değil,ASKERİ DESTEKle gerçek dostluğunu göstersiner.Dalga geçmesinler. 1 2 Yanıtla
  • RUSSIAN TÜRKISH FRIENDSHİP: Ben Rusya,ya yine E Mail gönderdim.Böyle çocuk gibi hareketlerde bulunmamalarını,iki cahil kabadayının yüzünden halkın arasına düşmanlık sokmamalarını,ve en kısa zamanda ilişkilerin yoluna girip,dostluğumuzu devam ettirmelerini yazdım.Daha başka şeylerde yazdım ama,onlar siyaset sırrıdır.En kısa zamanda Putin,Erdogan ve Obama ile görüşmeyi planliyorum.Onlar beni kırmazlar.Yakinda herşey düzelecek.Yiyin için bana dua edin.Ama henüz uçurumdan dönebilmiş değiliz. 1 1 Yanıtla
  • RUSSIAN TÜRKISH FRIENDSHİP: Arapların ve Nato,nun oyuna geldik.Rusya/Türkiye dostluğu bitmemeli.Almanya başta olmak üzere,yurtdışında yaşayan gençlerimizin provokasyona gelmemelerini,tarihi bilmeyen kişilerin siyaset yapmamalarını,facebook/tweetter gibi yerlerden üyeliklerini silmelerini,live chat sayfalarına girmemelerini,gece saat 23 den sonra internette gezinmemelerini,shisha barlara takılmamalarını,gece hayatından uzak durmalarını tavsiye ederim.Neden diye sormayın,düşünün!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement