Balıkesirspor'da Hedef 2 Maçta 6 Puan - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da Hedef 2 Maçta 6 Puan

Balıkesirspor\'da Hedef 2 Maçta 6 Puan

Balıkesirspor Asbaşkan İsa Temer Çelik, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

03.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de bitime 9 hafta kala kümede kalma yolunda son kozlarını oynayan Balıkesirspor Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu'nu misafir edecek. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek, yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Asım Yusuf Öz yapacak.

Son maçında Eskişehirspor'u 4-1 mağlup ederek ligde kalma umutlarını yeşerten kırmızı beyazlı ekip, Akdeniz ekibini puansız gönderip, şansını son 8 haftaya taşımayı hedefliyor.

Mersin İdman Yurdu ve ardından deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçının ligdeki kaderlerini belirleyeceğini söyleyen Asbaşkan İsa Temer Çelik, "İki haftayı 6 puanla kapatırsak her şey değişir. Bu yüzden taraftarlarımızı 90 dakika desteğe bekliyoruz" dedi.

Bilet fiyatları kapalı tribün 35-65, maraton 20, kale arkası 5, misafir tribünü 6,5 TL olarak açıklandı. Bal-Kes'te sakat olan Abdülhamit yok, Sercan Yıldırım'ın durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak.

Gözler Gökhan'da

Balıkesirspor'un Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçta gözler, Süper Lig'de 99 golü bulunan Gökhan Ünal'da olacak. Tecrübeli futbolcu bu müsabakada 1 gol atması halinde 100'ler Kulübü'ne girecek. Venezuela Milli Takımı'ndan dün dönen Vargas'ın ise yedek soyunması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekipte 3'er sarı kartı bulunan Sercan, Aykut ve Vargas bu maçta kart görmeleri halinde Medicana Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da Hedef 2 Maçta 6 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement