Beşiktaş'a dev talipler! Gedson için 5 takım sıraya girdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a dev talipler! Gedson için 5 takım sıraya girdi

Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Gedson Fernandes'e Fulham, Aston Villa, Crystal Palace, Lazio ve Roma teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlı ekibin Gedson için 13 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 15 pay istediği biliniyor.

12.04.2023 14:34  Güncelleme: 14:46

Art arda alınan zaferlerle birlikte kara bulutları dağıtan Kara Kartal'da transfer operasyonu hız kazandı. Siyah-Beyazlılar'da yıldız Gedson için devler sıraya girerken yönetim de başarılı oyuncunun olası satışından gelecek parayla yeni takviyeler yapmayı hedefliyor.

5 TAKIM İSTİYOR

Fanatik'teki habere göre; Gedson'u Fulham, Aston Villa ve Crystal Palace istiyor. Portekizli orta sahaya, İtalya'dan da Lazio ve Roma'nın ilgisinin bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş'ın kapısına dayandılar! Gedson'a tam 5 takımdan teklif var

13 MİLYON EURO

Kara Kartal, Gedson için 13 milyon euro istiyor. İdareciler ayrıca sonraki satıştan yüzde 15 de pay talep ediyor. Genç oyuncunun eski kulübü Benfica'yla yapılan özel anlaşma gereği Beşiktaş, Gedson Fernandes'i satması halinde elde edeceği bonservis bedelinin yarısını Portekiz kulübüne verecek.

Beşiktaş\'a dev talipler! Gedson için 5 takım sıraya girdi

Son Dakika Spor Beşiktaş'a dev talipler! Gedson için 5 takım sıraya girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fatih kara : Ya yapmayın oynadığı futbolu görüyoruz, bunlardan çok var bütün liglerde... 7 16 Yanıtla
    Abdulbaki Tastekin: Fenerlisindir sen kesin. Ligin En iyi orta sahasi su anda. Eger aksini dusunuyorsan Futboldan anlamiyorsun demektir 8 4

Advertisement