Beşiktaş - Fenerbahçe Maçını 25 Bin Kişi Takip Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Fenerbahçe Maçını 25 Bin Kişi Takip Etti

Beşiktaş ile F.Bahçe arasında oynanan maçı, E-Bilet sistemine yapılan protestolar nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi.

20.04.2014 19:32  Güncelleme: 22:32

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan ve 1-1'lik skorla biten sezonun son derbi maçına ev sahibi siyah-beyazlı taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi.

25 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Beşiktaş'ta bazı taraftar grupları, bu hafta uygulamaya geçen elektronik bilet (e-bilet) uygulamasını protesto edip, derbiye gelmezken, karşılaşmayı 25 bine yakın sporsever izledi.

PASSOLİG SATIŞLARI 8 BİNDE KALDI

Sadece kombine kart ve passolig kartı bulunan taraftarların girebildiği derbide, passolig ile bilet alanların sayısının yaklaşık 8 bin olduğu öğrenildi.

STAT DIŞINDA PROTESTO

Bu arada bazı taraftar grupları stat dışında e-bilet uygulamasını protesto etti. Bir grup taraftar, pankartlar açarak, passolig uygulamasına karşı olduklarını dile getirdi.

Tribünlerde bulunan taraftarlar da "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" ve "Yeter Yıldırım Demirören" şeklinde tezahüratlar yaptı.

BAKAN KILIÇ: E-BİLET 11 BİN 500'Ü GEÇTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ile ilgili olarak aldığı son bilgileri de aktardı. Kılıç, şunları söyledi:

"Elektronik biletlendirme şu anda 11 bin 500'ü geçmiş. Bu sezon kombine satın almış olan taraftarlarımız kombine kartları ile maçları takip edebilecek. Bana verilen bilgiye göre Beşiktaş'ın 15 bini aşkın da kombinesi var. Onlar da maça girebilecek. Şu anda satış devam ediyor. Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'deki uygulamamızın, ileriki zamanda çok güzel geri dönüşleri olacak.

"KULÜPLER DE KAZANACAK"

Çünkü bu uygulamanın, statlarımızdaki huzur ortamının sağlanması noktasında faydalı olacağına inanıyorum. Kartlarla ilgili ödenen bedellerin yüzde 47'sinin doğrudan kulüplere aktarıldığı bilgisine de göz önünde bulundurmakta fayda var. Yani kulüplerin burada çok ciddi bir maddi geliri olacak."

Beşiktaş - Fenerbahçe Maçını 25 Bin Kişi Takip Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş - Fenerbahçe Maçını 25 Bin Kişi Takip Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fiko: Çalık holding de Tayyip Erdoğan' ın damadıdır ... 14 8 Yanıtla
  • Kadir: Yıldırım Demirören yeterrrrrrrr yildırım demirören yeterrrrrrrr Fikret orman yeterrrrrrrrrrrrrrrrr 6 4 Yanıtla
  • Deniz: Ha Yıldırım Demirören ha Fikret orman ne farkı var ikiside Beşiktaş'ı mahvetti alın takıma bakın sürünüyor gene taraftar nar yapsın kene gibi kan emiyorlar başarı bu takıma haram 6 4 Yanıtla

Advertisement