Beşiktaşlılardan Hem Destek Hem Protesto - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlılardan Hem Destek Hem Protesto

Beşiktaşlılardan Hem Destek Hem Protesto

Beşiktaş taraftarı, Kasımpaşa maçında "Diskoya gidenler çıplak oynasın" şeklinde tezahüratta bulundu. Bilic ve Tolga'ya destek verdi.

03.05.2014 22:10  Güncelleme: 22:04

Beşiktaşlı taraftarların "gececi" Kartallara isyanı vardı. İki hafta önce oynanan 1-1'lik F.Bahçe derbisi sonrası Gökhan Töre'nin kurşunlandığı gece mekanda birçok siyah beyazlı futbolcunun olmasına sert tepki gösteren Beşiktaşlı futbolseverler tepkilerini, "Maçtan sonra diskoya" şeklinde gösterdi. Oğuzhan ve Veli'nin golleri dahi ortamı yumuşatamazken tribünler, "Aşkımız renklere" diye bağırdı. Ayrıca, "Diskoya gidenler çıplak oynasın" da denildi.

İBOLAR VE Q7 UNUTULMADI

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'a görev isteyen İbrahim Üzülmez için "Deli İbo" ve sezon başından bu yana kadro dışı kalan İbrahim Toraman lehine tezahüratlarda bulundu. Kulübün bayrak isimleri İlhan Mansız ile Pascal Nouma ve Metin-Ali-Feyyaz efsanesi de unutulmadı. Quaresma için de tezahürat yapıldı. Doğu tribünündekiler yönetim ve futbolculara tepki gösterirken, protokol tribünü tarafındakiler ıslık çaldı.

BILIC VE TOLGA'YA DESTEK

Taraftarlar, gollerin ardından dahi tezahüratlarını sürdürürken iki isim için lehte tezahüratta bulundu: Slaven Bilic ve Tolga Zengin. Daha çok eski yıldızlarının ismini haykırarak, sahadaki oyuncuları ve yönetimi protesto eden Beşiktaş tribünleri savaşçı kimlikleriyle sevgilileri olan Slaven Bilic ile Tolga için sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlılardan Hem Destek Hem Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bilal: Tabloyu herkes görüyor bir tek Fikret orman görmüyor başkan yolun sonu görünüyor '''' 6 2 Yanıtla

Advertisement