Bilal Kısa, Kendisine Küfreden Taraftara Bela Okudu - Son Dakika
Spor

Bilal Kısa, Kendisine Küfreden Taraftara Bela Okudu

Bilal Kısa, Kendisine Küfreden Taraftara Bela Okudu

Galatasaraylı Bilal Kısa, kendisine Astana maçı sonrasında küfür eden taraftara cevap verdi, "Rabbim en kısa zamanda onun belasını versin." dedi.

01.10.2015 16:53  Güncelleme: 16:58

Türkiye'nin bir sosyolojik gerçeği olan taraftarlar ile futbolcular arasındaki çarpık ilişkinin son kurbanı Galatasaraylı Bilal Kısa oldu. Astana karşısında harika bir gole imza atan Bilal Kısa, maç sonrası yine de olumsuz tepkilere maruz kaldı.

Bir kişi, Bilal Kısa'nın kişisel hesabında ağza alınmayacak küfürler savurunca yıldız oyuncu kendini tutamadı. Kırmızı çizgileri aşan, İslam alemini hedef alan küfürler karşısında gereken cevabı veren Bilal Kısa daha sonra, "Ben kimseye küfür etmem ama buna edilir kardeşim, yazdıklarına baksana gerçi adam olsa yazmaz da neyse, Rabbim en kısa zamanda belasını versin onun duam hep ona olacak" ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Bilal Kısa, Kendisine Küfreden Taraftara Bela Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ADAM: bilal kısa adam gibi adamdır 10 1 Yanıtla
  • türk: Can cin conlu seni?????? 0 10 Yanıtla
  • BAKLANLI: Konuyu bilmiyorum ama Bilal kardeşimizin kimseye bir kötü sözü ve hakareti olmadığı halde beddua etme noktasına getirmek kimseye yarar sağlamaz. 4 0 Yanıtla
  • vanlly: Küfür eden ezik bir fenerlidir 2 0 Yanıtla
  • FeBe: Edebsizliğe gerek yok! Hele Bilal'e... Her maç alınacak diye bir şey de yok! Fener, nasıl 3 yedi evinde, unutmayın! 1 0 Yanıtla

Advertisement