Bursaspor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Fenerbahçe Notları

Bursaspor-Fenerbahçe Notları

Süper Ligin 22'nci haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

20.02.2016 19:00

Süper Ligin 22'nci haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bursaspor'un seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarın alınmadığı karşılaşmada her iki takım da maçı kazanıp üç puanı taraftarına armağan etmek istiyor.

İKİ TAKIMIN DA EKSİKLERİ VAR

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, cezaları biten golcü oyuncu Tomas Necid ve Sercan Yıldırım'a ilk 11'de görev verdi. Sakatlığı devam eden kaptan Serdar Aziz ile Emre Taşdemir, 18 kişilik kadroya alınmadı. Bursaspor'un Fenerbahçe'den bir yıllığına kiraladığı Stoch ise sözleşmesinde yer alan madde gereği sarı lacivertli takıma karşı forma giyemedi. Fenerbahçe'de kart cezalısı Hasan Ali ile sakatlıkları bulunan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles kadroda yer alamadı.

ESKİ BURSASPORLULAR İLK KEZ RAKİP OLDU

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan, Fernandao ile Şener Özbayraklı eski takımlarına Bursa'da ilk kez rakip oldular. Fenerbahçe'den alınan kaleci Mert Günok da eski takımına karşı kadroda yer aldı.

6 OYUNCU KART SINIRINDA

Bursaspor'da, 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Dany, Erdem, Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Şamil ve Faty, bu maçta kart görmeleri halinde 23'üncü haftasındaki Eskişehirspor müsabakasında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM DA SEYİRCİSİZ

Medipol Başakşehir maçındaki saha olayları nedeniyle yeşil beyazlı kulübe verilen bir maç seyircisiz oynama cezası Fenerbahçe maçında uygulanınca Karşılaşmaya Bursaspor taraftarları alınmadı. Bursa Spor İl Güvenlik Kurulu'nun dün yaptığı toplantının ardından konuk takım seyircilerinin alınmamasını kararlaştırması ile karşılaşma Fenerbahçe taraftarlarına da kapatıldı. Her iki takım taraftarları da bu önemli maçta takımlarını stadyumda destekleme imkanından mahrum kaldı.

U 21 MAÇI BURSASPOR'UN

U 21 Ligi'nin 22'nci haftasında Bursaspor, lider Fenerbahçe'yi Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan mücadelede 2-0 yenerek liderliğe yükseldi. Bursaspor sahaya geçtiğimiz ay vefat eden Fenerbahçe tribün liderlerinden Sefa Kalya için "Mekanın cennet olsun Sefa" yazan pankart ile çıktı. Yaklaşık 1000 Bursaspor taraftarının izlediği maçın gollerini 45+2'nci dakikada İsmail Can, ve 65'inci dakikada Kubilay Kanatsızkuş attı.

TARAFTAR DIŞARIDAN DESTEK VERDİ

Bursasporlu taraftarlar cezalı olmaları nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Stadı dışında bir araya geldi. Yeşil beyazlı taraftarlar maç öncesinde yaptıkları destekle futbolculara seslerini duyurmaya çalıştılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor-Fenerbahçe Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement