Cenk Tosun, İngiltere Maçı Öncesi Basın Toplantısında Taktiği Söyledi - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun, İngiltere Maçı Öncesi Basın Toplantısında Taktiği Söyledi

Cenk Tosun, İngiltere'yle oynanacak özel maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında "Bekleri bayağı ofansif, arkalarına adam kaçırıp ortalarla gole gitmek istiyoruz." dedi.

21.05.2016 19:55  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli futbolcu Cenk Tosun, İngiltere ile Türkiye arasında oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

"BEKLERİ BAYAĞI OFANSİF..."

Karşılaşma ile ilgili değerlendirmede bulunan Cenk; "İngiltere'yi iyi analiz ettik. Rakibimizin kuvvetli ve zayıf yanları var. İki kaliteli takım karşı karşıya gelecek. İngiltere'nin bekleri bayağı ofansif. Arkalarına adam kaçırıp ortalarla gole gitmek istiyoruz. Artık düşüncemiz sadece EURO 2016. Kendimi turnuva için hazır hissediyorum. Biz her zaman turnuvalarda iyi sonuçlara imza attık. Bir her zamanki maçımızı oynayacağız. İngiltere'yi bugüne kadar yenemediysek yarın yeneriz." şeklinde konuştu.

TERİM BOZMADI

Yaptığı bu açıklamayla yarın İngiltere karşısında Fatih Terim'in hazırladığı taktiği veren Cenk toplantı sırasında büyük bir gafa imza atmış oldu. Fatih Terim de Cenk'in heyecanlı olduğunu ve bu durumun normal olduğunu söyledi.

Cenk Tosun, İngiltere Maçı Öncesi Basın Toplantısında Taktiği Söyledi

Son Dakika Spor Cenk Tosun, İngiltere Maçı Öncesi Basın Toplantısında Taktiği Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ZAAFER1907: mal işte ne bekliyorsunuz 9 7 Yanıtla
  • dersimli: milli takim futbolculari nicin hep sakalli,,bence sakallar kazinmali tüm futbolcular biyik birakmali,belki ingilizler biyiklarimizdasn korkarlarda üzerimize fazla gelmezler. 6 7 Yanıtla
  • Uzman: Belli bi yaşa kadar anne sütü gerekli bence yoksa baksana :) 9 4 Yanıtla
  • Yokya: 2-1 yenecegiz emin olun 1 3 Yanıtla
  • Reis: İngilizler kanat akiniyla yenilmez. Göbekten ara paslari ile oynarsak basarili olabiliriz. Bence cenk rakibi sasirtmak istemiş olabilir... 0 3 Yanıtla
  • ilo: şaşkın 2 0 Yanıtla

Advertisement