DB Belediyespor Kupada Adliyespor'u Düşünüyor - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Kupada Adliyespor'u Düşünüyor

DB Belediyespor Kupada Adliyespor\'u Düşünüyor

Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor Çarşamba günü sahasında oynayacağı Türkiye kupası 2. Tur maçında Adliyespor'u elemeyi düşünüyor.

22.09.2014 19:13

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor Çarşamba günü sahasında oynayacağı Türkiye kupası 2. Tur maçında Adliyespor'u elemeyi düşünüyor.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta gurubunun lideri Bandırmaspor'u farklı bir skorla 4 – mağlup edip, moral ve motivasyon yönünden en yüksek seviye çıkan Diyarbakır Büyükşehir Çarşamba günü evinde oynayacağı Türkiye kupası maçında tur atmayı düşünüyor. Yeşil – Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, evlerinde oynadıkları Bandırmaspor maçında her geçen gün biraz daha iyi futbol sergilediklerini gösterdiklerini belirterek, "1 – 0 mağlup olduğumuz halde maçı bırakmadık. Ve rakibimizi 4 – 1 yenmesini bildik. Bizim için iyi moral oldu. Şimdi artık Bandırma maçı geride kaldı. Şu anki düşüncemiz kupada oynayacağımız maçta Adliyespor'u mağlup edip tur atlayabilmektir. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak bunu gerçekleştirmemiz gerekiyor. Salı sabahı yapacağımız hafif idmanla ekibimi maç saatine kadar kampa alacağım" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Kupada Adliyespor'u Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement