Derbide Gol Yağmuru - Son Dakika
Spor

Derbide Gol Yağmuru

Derbide Gol Yağmuru

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş kendi evinde Fenerbahçe'yi ağırladı.

27.10.2011 23:00  Güncelleme: 10:08

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 2-2 sona eren Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvalhal yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Maçın sonucundan memnun olmadığını dile getiren Carvalhal şunları söyledi: "Tabii ki mutlu değilim. Sadece mutlu olduğum nokta oyuncularımın sahada gösterdiği iyi görüntü ve maçın kalitesini artırmak için yapılan şeyler. Son maçlarda devamlı söylediğim bir şey var. Takım olgusu açısından aşama kaydediyoruz ve bugün de bir aşama kaydettik.

Maç bir an Fenerbahçe'ye döndü bir an ise bize döndü ve bu şekilde devam etti. İşin gerçeği ise 2-1 öne geçtikten sonra puan kaybetmeyi beklemiyorsunuz. Sorumluluk tabii ki bizde. Konsantrasyon bozukluğu yaşadık. Kiev'de de aynı şey olmuştu. Bugün de bir konsantrasyon bozukluğu nedeniyle puan kaybettik.

Tabii ki maçın skorundan memnun değilim. Ama başta dediğim gibi önemli olan nokta bazı olguları tekrar yakalayabilmek, takım olarak sahada iyi mücadele edebilmek ve daha iyi oynayabilmekti. Biz de bunları her geçen gün daha iyi yapıyoruz ve bu bizleri mutlu ediyor. Benim kendi görüşüm iyi bir maç çıkardığımız yönünde. Ama tabii ki rakibin hakkını da vermek lazım. Bizim kadar pozisyonları vardı ve zaman zaman kontrol onların da eline geçti. Ancak sonuç olarak son dakikada yaptığımız hatalar nedeniyle puan kaybettik."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Derbide Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement