Diyarbakırspor 2. Yarı İçin Harekât Başlatacak - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor 2. Yarı İçin Harekât Başlatacak

Diyarbakırspor 2. Yarı İçin Harekât Başlatacak

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor AŞ'de ligin ikinci yarısı için kadroda değişikler yapılacağı konusu gündemde.

16.12.2014 20:47

Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Diyarbakırspor'da düğmeye basıldı. Ligde son haftaya girilirken 1 maçı eksik Diyarbakırspor dün aldığı 2-0'lık Maltepe mağlubiyeti sonrası devre arası gidecekler ve kalacaklar için düğmeye basıldı.

Sezona büyük umutlarla başlayan Yeşil-Kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon lige damgasını vuran, ayağına kadar gelmiş şampiyonluğu son anda kaçırmış daha sonra o kadroyu baştan sona yenilemişti. Geçtiğimiz hafta göreve getirilen Teknik direktör Mustafa Ceviz ve Başkandan sonra en yetkili isim olarak göreve başlayan Genel Menajer İsmet Yılmaz, kalan son 2 karşılaşmada en azından 6 puan alarak devreyi 29 puanda tamamlamak istediklerini belirtti.

Devre arasında nokta transferler için şimdiden kolları sıvayan teknik ekip, belirlenen mevkiler için isimleri saklanan en az 5-6 isim için girişmelere başladıkları öğrenildi. Özellikle üst liglerden yapılacağı öğrenilen transferde hata yapmak istemeyen Diyarbakırspor kurmayları mevkisinde direk kadroya girebilecek isimler için nabız yoklaması ve liste çalışmasına başladıkları kaydediliyor.

Öte yandan sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen birçok oyuncuyla yolların ayrılacağı ve bu listenin de devre arasına kadar yönetime sunulacağı gelen bilgiler arasında. Futbol camiasında yakından tanınan isimlerden biri olan Genel Menajer İsmet Yılmaz'ın önceki şampiyonluklarda çok etkili isimleri yine bu şekilde takıma kazandırarak takımı hedefe götüren isimleri getirmişti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor 2. Yarı İçin Harekât Başlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement