Eski Futbolcudan Orduspor'a Destek - Son Dakika
Spor

Eski Futbolcudan Orduspor'a Destek

Eski Futbolcudan Orduspor\'a Destek

Orduspor Taraftar Derneği Orduspor’a maddi destek veren eski Ordusporlu iş adamı Seyfa Yüce’ye teşekkür forması hediye etti.

26.09.2014 16:37

Orduspor Taraftar Derneği Orduspor'a maddi destek veren eski Ordusporlu iş adamı Seyfa Yüce'ye teşekkür forması hediye etti.

Orduspor Taraftar Derneği Lokali'nde Dernek Başkanı Murat Aydın ile birlikte basın açıklaması yapan Eski Ordusporlu iş adamı Sefa Yüce, Orduspor Kulübü arması altında faaliyet gösteren takımlara desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor'un eski futbolcusu ve aynı zamanda yurt dışında iş adamlığı yapan Sefa Yüce, Dernek Başkanı Murat Aydın'daki Orduspor aşkının herkeste olması durumunda Orduspor'un daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Yüce, yaptığı açıklamada, "Bu takımda herkes üstüne düşen görevi yapmalı. Herkes üstüne düşen görevi yaptığında bu takımı çok iyi günler bekliyor. Bizler sadece futbol takımına değil Orduspor arması altında faaliyet gösteren tüm branşlara yardım etmeye devam edeceğiz. Orduspor Voleybol takımının sırt reklamını şirket olarak biz aldık, yeni sezonda sırt reklamını biz vereceğiz. Biz de dahil olmak üzere herkesin Orduspor'a destek olmasını istiyoruz. Orduspor bizim en büyük prestijimizdir" dedi.

Gerçekleşen basın toplantısında söz alan Dernek Başkanı Murat Aydın, Orduspor'a destek veren tüm iş adamlarına teşekkür etti. Orduspor'un dahada yukarıya taşımak için canla başla çalışacaklarını belirten Aydın, tüm taraftar ve iş adamlarının Orduspor'a destek olmasını istedi. Düzenlenen basın toplantısı Dernek Başkanı Murat Aydı'ın teşekkür formasını Sefa Yüce'ye vermesi ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eski Futbolcudan Orduspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement