Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Bucaspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Bucaspor Maçının Ardından

Bucaspor, PTT 1.Lig'in 8.haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederken, ilk deplasman galibiyetini aldı.

05.10.2013 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bucaspor, PTT 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup ederken, ilk deplasman galibiyetini aldı.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Bucaspor Yardımcı Antrenör Ümit İnal her iki takımında çok iyi mücadele etiğini belirterek, "Öncelikle iki takımı da kutluyorum çok güzel bir maç izlettiler. Takımda oyun oynamayı seven kazanmaya dönük oynayan iki takım vardı. Biz rakibin boş alanları bulmaya çalıştık. Bunda da oyunun büyüm bölümde başarılı olduk. 10 kişi kaldıktan sonra rakibin önemli pozisyonları vardı. Bizde kaçırdık ama bizimde net pozisyonumuz vardı. 10 kişi kalınca defansif bir oyun sergiledik. 3 puanın camiamıza hayırlı olmasını diyorum" dedi.

Bucasporlu Mehmet Sak ise güzel bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Biraz tutuk başladık ve rakip iyi oynuyordu. Daha sonra oyunu dengeledik. İkinci yarı istediğimiz gibi oynamaya başladık. Kırmızı karttan sonra rakibin baskısı arttı. 3 puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Bucasporlu Batuhan'da maçın başından sonuna kadar iki ekibinde çok iyi mücadele ettiğini anlatarak, "İlk yarıda bulduğumuz golle önde kapattık. İkinci yarı da rakip daha baskılı oynadık. Kırmızı karttan sonra moraller bozdu. İlk deplasman galibiyetini aldığımız için çok mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Denizlispor maçından sonra bir türlü ilk golü atamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirterek, "Fakat buna rağmen oyuncuların çabaları her zaman bizi kenarda dik tutmaya yarıyor. Bu akşamda bunu yaşadık. 90 artılarda yediğimiz goller inşallah bugün son olur. Ben futbolcularıma güveniyorum, çok çalıştılar ve çok fedakarlık yaptılar. Gol yollarında biraz beceriksizlik birazda şansızlığımız var. Lige verilen bu ara inşallah bize iyi etki eder ve mücadelemizi sürdüreceğiz. Verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam edeceğiz. Bu takım toparlanacaktır çünkü başka çaresi yok. Şimdi 7 hafta oynadığımız müsabakalarda ezilmeden mücadele etmek için çaba sarf ettik. Bundan sonra daha fazla isteyerek topu içeri sokmaya çalışacağız" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kaptanı Cihan galibiyet için çıktıkları bir maçta son dakika golüyle mağlup olduklarını diye getirerek, "Geçen hafta Samsunspor maçı mağlubiyetini hak etmemiştik. Ligin geneline baktığımız zaman bireysel yediğimiz bir gol yok. İyi oynuyoruz ama bir şansızlığımız var. Bu şansızlığımızı lige verilen arada iyi çalışarak aşmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Sinan ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Fazla söylenecek bir şey yok üzgünüz. Bir çok gol pozisyonlarına girdik ama atamadık. Son dakikalarda bir gol yedik ve mağlup olduk. Bundan sonra daha iyi çalışıp daha iyi olmaya çalışacağız. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Takım olarak bir birimize destek olmalıyız başarmak istiyoruz. Araya iyi değerlendirip daha iyi sonuçlar almak istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement