Graeme Souness: Bayrağı, Fenerbahçe 2. Başkanı İçin Sahanın Ortasına Diktim - Son Dakika
Spor

Graeme Souness: Bayrağı, Fenerbahçe 2. Başkanı İçin Sahanın Ortasına Diktim

Galatasaray'ın eski hocası, "Fenerbahçe 2. başkanı benim için 'Bu sakat adamla ne yapacaklar' demiş. Ben de bayrağı sahanın ortasına dikerek kimin sakat olduğunu gösterdim." dedi.

27.04.2016 14:00  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın, Kadıköy'de sahanın ortasına bayrak dikmesiyle hatırlanan eski hocası Graeme Souness, 1996'daki bu olayı anlattı. Hafızalardan silinmeyen Fenerbahçe Türkiye Kupası finali sonrası Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ortasına bayrak diken İskoç Teknik Direktör Graeme Souness 20 yıl sonra konuştu..

"KİMİN SAKAT OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTEDİM"

Souness, "Galatasaray'a geldiğimde, Fenerbahçe'nin 2. başkanı benim için 'Bu sakat adamla ne yapacaklar' demiş. Çünkü imzayı atmadan 18 ay önce açık kalp ameliyatı olmuştum. Onların stadında kupa kazandık. Bayrak elime geçti ve tam başkasına vermek için orta alana doğru koşarken, bana sakat diyen adamın yüzünü gördüm ve ona kimin sakat olduğunu göstermek için bayrağı sahanın ortasına diktim" dedi.

Graeme Souness: Bayrağı, Fenerbahçe 2. Başkanı İçin Sahanın Ortasına Diktim

Son Dakika Spor Graeme Souness: Bayrağı, Fenerbahçe 2. Başkanı İçin Sahanın Ortasına Diktim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 7BAHCE: KARlKOYE ilk bayragi diken tarihe sensin altin madalyayi hak ettin KRAL 63 8 Yanıtla
  • Fb: Ramboda birgun boyunca reklam panosunun icinde yatip sonrada alisamiyenin gobegine dikmisti sizinki gibi yabanci teknikdurektor de degil fener taraftari ne oldu unuttunuzmu birde ramboyla roportaj yapin pislikler 17 48 Yanıtla
  • TS 61: EzikBahcenin Namusunu iskoc hoca kirletti bunlarda utanma kalmamis bayragi Azizenin Evine dikeceksin tarihe gececeksin 31 16 Yanıtla

Advertisement