İzmir Bölgesel Tekerlekli Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

İzmir Bölgesel Tekerlekli Basketbol Ligi

İzmir Bölgesel Tekerlekli Basketbol Ligi

Buca Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Aydın Engelliler Spor Kulübü’nü kendi sahasında 93-47’lik skorla mağlup etti.

06.04.2015 11:57

Buca Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Aydın Engelliler Spor Kulübü'nü kendi sahasında 93-47'lik skorla mağlup etti.

Buca Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Bölgesel Lig 17. hafta maçında, evinde Aydın Engelliler Spor Kulübü'nü konuk etti. Lig'de yoluna namağlup lider olarak devam eden Buca'nın basketbolcuları, Serdar Yereli Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı 93-47'lik gibi farklı bir skorla kazandı.

Karşılaşma sonunda açıklamada bulunan Buca Belediyespor Antrenörü Harman Yazıcıoğlu, ligin gelecek hafta sona ereceğini ve play-off maçlarının başlayacağını hatırlatarak, "Sezon başından beri hedefimiz bir üst lige çıkmaktı. Emin adımlarla üst lig hedefimize yaklaşıyoruz" dedi.

Ligde ertelenen iki lig maçı daha olduğunu hatırlatan Yazıcıoğlu, "Kalan maçları da iyi oyunla kapatıp play-off maçlarına namağlup olarak gitmek istiyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir Bölgesel Tekerlekli Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement