İzmirli Fenerbahçeliler "Canpolat" Dedi - Son Dakika
Spor

İzmirli Fenerbahçeliler "Canpolat" Dedi

İzmirli Fenerbahçeliler "Canpolat" Dedi

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi’nin seçimli 1’inci Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlık görevine Hüseyin Canpolat getirildi.

26.06.2015 11:45

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi'nin seçimli 1'inci Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlık görevine Hüseyin Canpolat getirildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi'nin Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) Bordo Salon'da düzenlenen Olağan Genel Kurul toplantısında tek liste ile gidilen seçimlerde Hüseyin Canpolat, 3 yıllık bir süre için başkanlık koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 milyon üye" sloganıyla geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde resmi örgütlenmeye gitmesiyle birlikte 1 Şubat 2015 tarihinde kurulan ve kısa sürede 230 üyeye ulaşan Fenerbahçe İzmir Şubesi'nin düzenlediği olağan genel kurul toplantısı büyük bir olgunluk içinde geçerken, seçime tek aday olarak giren Kordon Grup Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canpolat, geçerli oyların tamamını alarak şubenin seçimli ilk başkanı oldu.

Divan başkanlığını Şehmuz Kayapınar'ın yaptığı olağan genel kurulun ardından 3 yıllığına göreve gelen Başkan Hüseyin Canpolat kendisine ve listesine destek olan tüm üyelere teşekkür ederek, bu onurlu göreve layık olmaya çalışacağını söyledi.

"HEDEF 1 MİLYON ÜYE"

Görevi süresince yapacağı çalışmalar ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Canpolat, bölgesel yapılanmanın önemine dikkat çekerek, sadece İstanbul'dan yapılacak çalışmalarla Anadolu'daki ve dünyanın diğer yerlerindeki Fenerbahçe'ye gönül vermiş taraftarlara dokunabilmenin zor olduğunu dile getirdi.

İzmir olarak şubeler arasında öncü ve örnek olmaya kararlı olduklarını vurgulayan Hüseyin Canpolat, "İlk hedefimiz üye sayısını hızla yükseltmek olacak. 'Hedef 1 milyon üye' kapsamında 1 yıl içinde üye sayımızı 1000'li rakamların üstüne çıkarmalıyız. Diğer bir yandan tesisleşmenin öneminin farkındayız. Tesisleşmeyle ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun öngörüleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Üyeler arası sosyal ilişkilerin geliştirilmesi ve sağlamlaştırılması yönünde girişimlerde bulunacaklarının da altını çizen Başkan Canpolat, "Üyeler arası sosyal ilişkileri geliştirmek, üyelerimizin birbirini tanıyarak kaynaşmalarını sağlamak amacıyla organizasyonlarımız ve çalışmalarımız olacak. Ayrıca, ilçe teşkilatları dernek faaliyetleri koordinasyonunun sağlanması gerekli. Bu yönde de uğraşacağız ve koordineli çalışmanın altyapısını kuracağız" diye konuştu.

Olağan Genel Kurulu Toplantısı sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi'nin 5 kişilik Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: "Başkan Hüseyin Canpolat, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Can Çirişoğlu, Hayati Oral, Faruk Demir ve Ferhat Kılıç."

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Ahmet Münir Sermet, Tuncer Gülseren, Muhittin Soyutürk

Delegeler: Zafer Poyrazoğlu, Ufuk Aykol - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmirli Fenerbahçeliler 'Canpolat' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement