Karagümrük, Zorlu Mücadelenin Ardından Kahramanmaraşspor'u 2-1'le Geçti - Son Dakika
Spor

Karagümrük, Zorlu Mücadelenin Ardından Kahramanmaraşspor'u 2-1'le Geçti

Spor Toto 3. Lig playoff karşılaşmasında Karagümrük, Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup ederek Spor Toto 2. Lig'e yükselen taraf oldu.

16.05.2014 18:47

Samsun'da oynanan Spor Toto 3. Lig playoff final maçında Karagümrük, Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup ederek 2. Lig'e yükselen ekip oldu.

İlk yarıda iki takım da uzun süre birbirine üstünlük sağlayamazken gol perdesini açan taraf 43. dakikada Kahramanmaraşspor oldu. Metehan Özlü'nün attığı golle Kahramanmaraşspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başlayan Karagümrük, ikinci yarıda daha etkili bir görüntü çizdi. Aradığı golü Barış Kazer'le bulan Karagümrük, 72. dakikada 1-1'lik beraberliği yakaladı. 90 dakika sonunda başka gol olmayınca maç uzatmalara gitti.

Uzatma dakikalarında da etkili olan taraf Karagümrük oldu. Uzatma bölümünün ilk yarısında Barış Kazer bir kez daha sahneye çıkan isim oldu. Barış'ın 104. dakikada attığı gol Karagümrük'ü 2-1 öne geçirdi.

Bu golden sonra risk alan ve savunmasında açıklar veren Kahramanmaraşspor kalesinde bir çok tehlike yaşadı ancak Karagümrüklü oyuncular girdikleri pozisyonları bir türlü değerlendiremedi.

Uzatma dakikalarının sonlarına gelinirken savunma anlayışını iyice kaybeden Kahramanmaraşspor 119. dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Bahri Can Avcı'nın attığı golle farkı ikiye çıkaran Karagümrük sahadan 3-1 galip ayrılarak Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Karagümrük'te Sedat, 110. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Karagümrük, Zorlu Mücadelenin Ardından Kahramanmaraşspor'u 2-1'le Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • arzu aravi: karagumruge yakışırdı zaten 0 0 Yanıtla

Advertisement