Koronavirüs nedeniyle İtalya Serie A'da 4 maç ertelendi - Son Dakika
Spor

Koronavirüs nedeniyle İtalya Serie A'da 4 maç ertelendi

İtalya'da Lombaridya ve Veneto bölgelerindeki bugün yapılacak tüm spor etkinliklerinin askıya alınmasıyla bu bölgelerde oynanması planlanan Atalanta-Sassuolo, Hellas Verona-Cagliari ve Inter-Sampdoria maçlarına ek olarak, Torino-Parma mücadelesi de ertelendi.

23.02.2020 12:13  Güncelleme: 14:28

Çin'in Hubey eyaletindeki Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını, Çin'in yanı sıra diğer dünya ülkelerini de etkilemeye devam ediyor. İtalya'da ise futbolu olumsuz etkileyen virüs sebebiyle Serie A'da oynanacak 4 karşılaşma ertelendi.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 (koronavirüs) sebebiyle hayatını kaybeden kişi sayısı 2 bin 461'e, virüs bulaşmış hasta sayısı ise 78 bin 767'ye yükselirken; 23 bin 196 kişi de tedavi edildi. Söz konusu sayılara göre son 24 saatte, virüs nedeniyle 101 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı da 1105 arttı.

4 MAÇ ERTELENDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından İtalya'da futbolu olumsuz etkileyen virüs sebebiyle Lombardiya ve Veneto bölgelerinde; Inter-Sampdoria, Verona-Cagliari ve Atalanta-Sassuolo arasında oynanacak maçların ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Serie A'da ayrıca Torino- Parma maçı da yine aynı tehlike nedeniyle ertelendi.

Öte yandan İtalya'da şu ana kadar 42 amatör maçın haricinde Serie C'de Piacenza-Sambenedettese arasındaki mücadele de ertelenmişti.

Koronavirüs nedeniyle İtalya Serie A\'da 4 maç ertelendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Koronavirüs nedeniyle İtalya Serie A'da 4 maç ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement