Manisa: Halk Oyunları Ekibi Ve Juduculardan Başkan Kar'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Manisa: Halk Oyunları Ekibi Ve Juduculardan Başkan Kar'a Ziyaret

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesinde çalışan halk oyunları ekibiyle geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Avrupa şampiyonalarında derece üstüne derece alan Judo Belediye İl Takımı, Belediye Başkanı Bülent Kar'ı makamında ziyaret etti.

12.07.2006 17:43

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesinde çalışan halk oyunları ekibiyle geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Avrupa şampiyonalarında derece üstüne derece alan Judo Belediye İl Takımı, Belediye Başkanı Bülent Kar'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir ilinde düzenlenen Türkiye şampiyonasında büyükler ve küçükler kategorilerinde düzenli ve düzensiz stillerde mücadele eden Manisa Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi, düzenli stilde büyükler ve küçükler Türkiye 2.'si olurken, düzenlemesiz stilde ise büyükler ve küçükler Türkiye 5.'si oldu.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ı makamında ziyaret eden gençlik merkezi halk oyunları ekibi ve öğretmenleri Yunus Emre Üstgörül, Gizem Çizmeci, Ahmet Öksüz ve Caner Gidiş, "Başkanımız bizim bu dereceleri almamızda en büyük paya sahip kişidir diyerek, "Bundan sonra da yapacağımız şampiyonalarda desteklerini bekliyoruz" dedi. Başkan Kar ise halk oyunları ekibinin Türkiye şampiyonasında Manisa'yı temsil ederek dereceyle dönmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Gençlerin bu şekilde çalışmalarına her zaman destek vereceğiz. Bunun için yeni gençlik merkeziyle bu alanda farklı çalışmalara da imza atacağız" diye konuştu.

Bu arada, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Avrupa şampiyonalarında derece üstüne derece alan Judo Belediye İl Takımı Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Bülent Kar, Judo İl Temsilcisi Abdülaziz Çelik ve Judo Belediye Spor Milli Takım Antrenörü Fatih Akcan ve dereceye giren sporcuları makamınd akabul etti. Hırvatistan'da yapılan Yıldızlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Ahmet Demirtaş kürsünün en üstünde yer alarak Manisa'ya altın madalya kazandırırken Necdet Adabay ise 3. olarak bronz madalya almayı hak kazandı. Makedonya'da yapılan Yıldız Ümitler Avrupa Balkan Şampiyonası'nda Erdal Bağaç ve Macaristan'da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonasında ise Şahin Turşak 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldular.

Avrupa kulvarında başarıyla mücadele ederek Manisa'ya zafer ve madalya yaşatan sporculara sahip olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Milli Takım Antrenörü ve Judo Belediyespor antrenörü Fatih Akcan duyduğu memnuniyeti kelimelerle ifade etmenin mümkün olmadığını söylerken Judo İl Temsilcisi Belediye Başkanı Bülent Kar'ın kendilerine verdikleri destekten dolayı her zaman minnettar olduklarını söyledi. Başkan Kar ise bu yaşta böylesine büyük başarılara imza atan sporculara sahip bir belediye oldukları için çok şanslı olduklarını söyleyerek, "Amacımız daha büyük başarılara imza atmak" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa: Halk Oyunları Ekibi Ve Juduculardan Başkan Kar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement