Mısır'dan Messi'ye Krampon Tepkisi: Seni Döverim - Son Dakika
Spor

Mısır'dan Messi'ye Krampon Tepkisi: Seni Döverim

Messi'nin katıldığı bir televizyon programında açık attırmada satılması ve paranın Mısır'daki yoksul insanlara bağışlanması için verdiği kramponlar ülkeyi ayağa kaldırdı.

30.03.2016 08:23  Güncelleme: 08:30

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin Mısır'da katıldığı bir televizyon programında ayakkabılarını hediye etmesi ülkede ortalığı karıştırdı.

Lionel Messi'nin kramponlarını açık attırmada satmak ve Mısır'daki yoksul insanlara bağışlamak için alan programın ardından Mısır Milletvekili Said Hasasin ve Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Azmy Megahed tepki gösterdi.

"SENİ O AYAKKABILARLA DÖVERİM MESSI"

Hasasin, "Biz insanlığın ilk günlerinden bu yana, 7 bin yıllık tarihe sahip bir milletiz. Seni o ayakkabılar ile döverim Messi. Bunlar da benim ayakkabılarım. Ben de Arjantin'e bağışlıyorum" diyerek sert ifadeler kullandı.

"O AYAKKABILARI KENDİ ÜLKESİNE VERSİN"

Mısır Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Megahed ise, "İnsanlarımızın ona ihtiyacı yok. Ayakkabılar onun işi için gerekli. Onun ayakkabıların ihtiyacımız yok. Kendi ülkesine versin. Orada birçok fakir var" şeklinde konuştu.

"BUNLAR ÇOK YANLIŞ"

Programın sunucusu Mona El-Sharkawy ise yaşananlara çok şaşırdığını söyledi ve, "Bunlar çok yanlış. Biz programımıza gelen herkesten bir şey alır, sonra bunu yardım amaçlı satışa çıkarırız. Ne Mısır ne de başka bir yere bağışlayacağımızı söylemedik" dedi.



Mısır\'dan Messi\'ye Krampon Tepkisi: Seni Döverim

Son Dakika Spor Mısır'dan Messi'ye Krampon Tepkisi: Seni Döverim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • bihaber: Ronaldoya benziyip bir hayırla gündeme geleyim dedi ama o kadar cahil ki tüm ortadoguyu fakir sandı işte körcahil 5 12 Yanıtla
  • Best Malik: Arap anlayışı bu kadar olur bağışı bile o olmayan beyinleri ile yanlış algılıyorlar 14 1 Yanıtla
  • Kulis: Mal Mısır 12 3 Yanıtla
  • JÜBİLE: o ayakkabıyı öpünde başınıza koyun bacıkları bile milyar eder onun :D :D 11 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: HİÇ HAYIFLANMA EY HALKIM ZAMANINDA HEPİNİZ CAN HAVLİYLE AK PARTİNİN PEŞİNDEN KOŞTURDUNUZ ŞİMDİLERDE İSE KATLANMA ZAMANI AK PARTİNİN TERTİP VE DÜZENİ İLE KARŞI KARŞIYASIN EY HALKIM EY MİLLETİM NE ZAMAN AYILIP UYANMAYI DÜŞÜNÜYORSUN ADETA RÜYA ALEMİNDESİN AMA BUNUN BİRDE UYANIP AYILMASI VAR İŞTE O ZAMAN HALİN YAMAN OLACAK YENİ TÜRKİYE NİN NASIL BİR YERE GETİRİLDİĞİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAKSINIZ BİN NASİHATTEN BİR SERENCEM DAHA İYİDİR DERLER EY HALKIM... 0 0 Yanıtla

Advertisement