Samsunspor'dan Tok ve Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Tok ve Taşçı'ya Ziyaret

Samsunspor\'dan Tok ve Taşçı\'ya Ziyaret

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Başkan Vekilleri Recep Hun, Mehmet Bank, Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu, Alt Yapı Sorumlularından Muhammet Ali Akça ve İbrahim Akdağ, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti.

03.09.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Başkanı Emin Kar, Başkan Vekilleri Recep Hun, Mehmet Bank, Genel Sekreter Emin Bahri Uğurlu, Alt Yapı Sorumlularından Muhammet Ali Akça ve İbrahim Akdağ, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret etti.

İlk ziyaret İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a yapıldı. Daha sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya gidildi. Başkan Emin Kar her iki başkanımıza kulübün son durumu ve futbol takımıyla ilgili bilgiler verdi. Tok ve Taşçı'ya görevlerinde başarılar dileyen Başkan Emin Kar, "Kulübümüzün maddi durumunu şeffaf bir şekilde herkese anlattık. Maddi sıkıntıları aşmak için çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanı sıra iyi bir takım oluşturduk. Son yaptığımız transferlerle de daha da güçlendik. Bu sezon birlik ve beraberlik için mutlu sona ulaşacağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kentin en önemli markası olan Samsunspor'a herkesin destek vermesini isteyerek,"Biz belediye olarak her zaman takımımızın yanındayız. Markamıza lütfen sahip çıkalım" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, "Samsunspor bu kentte yaşayan herkesin gurur kaynağıdır. Bulunduğu yeri hak etmiyor. Şimdi destek zamanı" diye konuştu.

Başkan Emin Kar, her iki başkana üzerinde isimleri yazılı olan 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Tok ve Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement