Göztepe'de Oyundan Alınan Selçuk Pazubandını Attı, Eşi İse Hocayı Hedef Aldı - Son Dakika
Spor

Göztepe'de Oyundan Alınan Selçuk Pazubandını Attı, Eşi İse Hocayı Hedef Aldı

Beşiktaş - Göztepe maçının 50. dakikasında oyundan alınmasına sinirlenen Selçuk Şahin pazubandını yere fırlatırken eşi Emel Şahin, paylaşımıyla hocayı hedef aldı.

07.04.2018 23:15  Güncelleme: 10:07

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Göztepe Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başlarında 50. dakikada Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna Selçuk Şahin'i oyundan aldı ve yerine Tayfur Bingöl dahil oldu.

SELÇUK'UN EŞİNDEN TAMER TUNA'YA TEPKİ

Bu duruma Selçuk Şahin oyundan çıkarken tepki gösterdi. Eşi Emel Şahin ise twitter hesabından Tamer Tuna'yı hedef alan paylaşım yaptı ve yapılan yorumları RT yaptı.

Emel Şahin "49. dakika her şey normal giderken oyuncu değiştirir misiniz anket yapıorum arkadaşlar!?" şeklinde paylaşım yaptı.

SELÇUK PAZUBANDINI FIRLATTI

Skor'un haberine göre ise; Teknik direktör Tamer Tuna'nın maçtaki değişiklik kararına sinirlenen Selçuk Şahin, kaptanlık pazubandını yere fırlatırken kendisini sakinleştirmeye çalışan yardımcı antrenörü itti.

Göztepe\'de Oyundan Alınan Selçuk Pazubandını Attı, Eşi İse Hocayı Hedef Aldı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Göztepe'de Oyundan Alınan Selçuk Pazubandını Attı, Eşi İse Hocayı Hedef Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Çakıcı: 49. Dakika da her şey normal derken skordan haberin var mı senin ve kadın sen popüler olmanın derdindesin kocan emekli olmuşken Türkiye de hala ekmek yiyor diye şükret sen 26 2 Yanıtla
    Murat: Vallah helal olsun..cuk 1 0
  • ultraslan: emek hırsızı 5şiktaş ve dembaba 12 15 Yanıtla
    bjk: Beke aslan gs maçını sıranı bekle quresmda dönüyo eze eze geliyoz 1 3 ultraslan >> forza beşiktaş >>bjk >> ne alakaya :: hiç fark etmez topunuz gelin aslantepeye bekleriz et yiyenin eti yenmez geri kafalılar 0 0 ultraslan >> forza 5şiktaş: burda olduğun kadarda karşı karşıya geldiğimizde de boyle bolf yaparmısın ecep zawallısın sen 0 0 ultraslan >> forza 5şiktaş a: hadi yol al boş tenekede ses yapar kuş beyinli seni 0 0
  • Trkey: "49.dakikada hersey yolunda giderken" ne demek yahu? Zaten 2-0 geridesin..Neyin normaLi ? 23 1 Yanıtla
  • Herşeye karşı 1905 : Demba göztepeye hainlik yaptı bir Beşiktaşlı gibi oynadı yazık 9 12 Yanıtla
  • caner: azizin kültüründen nede olsa 12 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement