Serbest Güreş Milli Takımı Ankara'da Kampa Girdi - Son Dakika
Spor

Serbest Güreş Milli Takımı Ankara'da Kampa Girdi

Azerbaycan'da düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı, Ankara'da kampa girdi.

15.01.2015 17:09

Azerbaycan'da düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı, Ankara'da kampa girdi.

Elmadağ Tesisleri'nde kampa giren milli takım, 13-20 Haziran tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek Avrupa Oyunları'nın çalışmalarına hız verdi.

Güreş Takımı Milli Takımı Teknik Direktörü Necmi Gençalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, antrenörler Abdullah Çakmar, Nasrullah Baysal ve Efrahim Kahraman'ın yönetiminde 36 sporcuyla 20 gün sürecek kamp dönemine girdiklerini belirtti.

Günde 3 kez kuvvet ve teknik idmanları yaptıklarını kaydeden Gençalp, "2016 Rio Olimpiyatları öncesinde kritik bir yıla girdik. Sayılı gün çabuk geçiyor. Olimpiyatlar öncesinde kota savaşı vereceğimiz 1. Avrupa Oyunları ile dünya şampiyonasının kadrolarını yavaş yavaş kafamızda şekillendiriyoruz. Geçen yılın ardından bu yıl da başarı çıtamızı yükseltmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Antrenör Abdullah Çakmar da güreş tarihinde 27 olimpiyat şampiyonluğu bulunduğunu hatırlatarak, "Türk halkı biliyor ki güreşte her zaman başarılıyız. Bu yüzden onlara daha fazlasını vermek istiyoruz. Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya gibi sporcular çıkarmak için uğraşıyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Serbest Güreş Milli Takımı Ankara'da Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement