Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Caner Erkin'in penaltı golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

13.07.2020 22:56  Güncelleme: 01:22

Süper Lig'in 32. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi siyah beyazlılar, tek golle kazandı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Beşiktaş, tecrübeli futbolcusu Caner Erkin'in 52. dakikada penaltıdan attığı golle rakibini mağlup etti.

Bu sonucun ardından puanını 56 yapan siyah beyazlılar, Avrupa kupalarına katılma yolunda en yakın rakibi 5. sıradaki Galatasaray ile puan farkını 4'e çıkardı. Yeni Malatyaspor ise 32 puanda kaldı.

Son Dakika: Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti
Son Dakika: Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti
Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor\'u 1-0 mağlup etti

Son Dakika Spor Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • gurmeFB: HELAL OLSUN ONLARA BİR HEDEF İÇİN ALTLARDAN GELDİLER BİZİM FENERDE BİZİ UMUTLADIRACAK HANGİ MAÇA ÇIKTISA RUHSUZLUK+HATALAR+HAYAL KIRIKLIĞI ALİ BEY GÖRRRRRR ALİ BEY DİYORUM ÇÜNKÜ SENDEN BAŞKAN OLMAZ 0 0 Yanıtla
  • YİĞİDO: Avrupa Avrupa duy sesimizi bu gelen bizlerin ayak sesleri 0 0 Yanıtla
  • Pompacı ibo : Malatyaspor bu kadar kaliteli futbolcuları varken nasıl yenildi halen hayret ediyorum heleki son dakikalarda giren AHMET ILDIZ bu ligin futbolcusu değil LALİGADA oynamalı 0 0 Yanıtla

Advertisement