Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti

Son dakika: Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı. Avcı'nın ardından Sportif Direktör Ali Naibi ile de yollar ayrıldı. Avcı, Beşiktaş'ın başında çıktığı 28 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyet yaşadı.

24.01.2020 18:54  Güncelleme: 19:30

Sezon başında siyah-beyazlı takımın başına geçen tecrübeli teknik adam, ligde, Avrupa'da ve kupada başarılı sonuçlar alamadı. Avrupa Ligi'ne grup aşamasında veda eden, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a elenen, Süper Lig'de de aldığı kötü sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ve Abdullah Avcı arasında bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda kötü gidişatın nedenleri tartışılırken, Avcı ile yolların ayrılmasına karar verildi.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Yönetim kurulumuz, Beşiktaş A Takım Teknik Direktörü Sayın Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı almıştır. Sayın Avcı'ya hizmetleri için teşekkür eder, gelecekteki çalışma hayatında başarılar dileriz." denildi.

Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti

28 MAÇTA 14 MAĞLUBİYET ALDI

Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın başında Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda toplam 28 maça çıktı. Siyah-beyazlı takım bu maçlarda 11 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 14 kez sahadan mağlup ayrıldı.

SON OLARAK BB ERZURUMSPOR'A YENİLDİ

Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılmasında özellikle evinde oynadığı son 2 karşılaşmadaki mağlubiyetler büyük rol oynadı. Ligde lider Demir Grup Sivasspor'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu.

İKİNCİ HAYAL KIRIKLIĞI

Medipol Başakşehir'in başında istikrarlı görüntüsüyle dikkati çeken Avcı'nın ikinci farklı denemesi de kısa sürdü. Teknik direktör olarak Medipol Başakşehir dışında kulüp bazında Süper Lig'de sadece Beşiktaş'ı çalıştıran Avcı, 2011 yılında başına geçtiği A Milli Futbol Takımı'nı da 2013'te bırakmak zorunda kalmıştı.

ALİ NAİBİ İLE DE YOLLAR AYRILDI

Abdullah Avcı'nın ayrılığının ardından bu sezon tüm transferlerde tek yetkili olan Sportif Direktör Ali Naibi ile de yollar ayrıldı.

Son Dakika: Beşiktaş\'ta Abdullah Avcı dönemi bitti

Son Dakika Spor Son Dakika: Beşiktaş'ta Abdullah Avcı dönemi bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Abuzer kömürcü: Sergenden başkası gelmesin 39 175 Yanıtla
  • GsLi: Fatih Terime gıcık kapanlar, aldığı parayı söz konusu yapanlar, yıllardır sürekli teknik direktör değiştirip tonla tazminat ödemek zorunda kalıyorlar. Sizin ödedikleriniz fatih hocanın maaşını üçe beşe katladı. Keşke bir fatih terim de sizde olsa eziktaşlılar şikebahçeliler. Kudurun 26 32 Yanıtla
    Gs li: O değil de rizenin hakkını nasıl yedik dün. 20 12 FBli: Bakıyorum da sen çoktan kudurmuşun 15 13 Nuri sumay: Konu abdullah avcı ıken neden fenerbahçe bıtmedı mı duşmanlık ark nedır bu fenerbahçe korkusu 9 8
  • biri: NOLDU ABDULLAH AVCI GALATASARAYI YENDİĞİNİZ BİR MAÇTA BÖBÜRLENİYODUN BAŞAKŞEHİRDEYKEN EFENDİM SABRİNİN ÜZERİNDEN OYNADIK KISA BOYLUYDU FALAN SABRİYİDE RENCİDE ETMİŞTİN HEP UZUNLARLAMI OYNADIN EVELDEN RAHATTIN SEYİRCİ BASKISI YOKTU KARIŞAN YOKTU ŞİMDİ ÇUVALLADIN 18 1 Yanıtla
  • Krckrtt: Ohhh sonunda.. kurtulduk 14 3 Yanıtla
  • Oğuz : Abdullah avcı ava giderken avlandı garibim yandasehir spor kulubumu sandın beşiktaşı:) 13 1 Yanıtla
  • Tr80: Sahtekar bejeke taraftarı koca Abdullahı yedi bitirdi nankörler sizi . 3 11 Yanıtla
  • Marangoz : 30 yıllık marangozum bu hocanın tutmayacağını imzaların atıldığı ilk gün söylemiştim keşke yanılsaydım ülkede Beşiktaşlı antrenör bolluğu yaşanırken neden görev Abdullah avcıya verildi anlamak mümkün değil 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement