Kocaeli Birliksporda 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birliksporda 3 Puan Sevinci

Kocaeli Birliksporda 3 Puan Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Kocaeli Birlikspor, Nazilli Belediyespor deplasmanında alınan 3 puanın sevincini yaşıyor.

02.02.2015 12:42  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kocaeli Birlikspor'da, Nazilli Belediyespor deplasmanında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'da, Nazilli Belediyespor galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Ertekin, alınan 3 puanla güven sorununu aştıklarını belirterek, galibiyetin takıma ilaç gibi geldiğini söyledi. Ertekin, "Maç öncesi aldığımız mağlubiyetlerle takımda bir güven sorunu yaşanıyordu. Bu galibiyetle bu güven sorununu aşmış olduk. Bu galibiyet takımımıza ilaç gibi geldi. Maçın geneline bakıldığını kazanmak isteyen daha çok koşan bizdik. Zaman zaman yaptığımız hatalar iki gol yememize neden oldu. Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizi mutlu etti. Bundan sonraki maçlarımıza da galibiyet parolasıyla çıkarak play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

KANDEMİR: "TAKIMIMIZIN MUTLAK GALİBİYETE İHTİYACI VARDI"

Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ise, deplasmanda alınan 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Her zaman söylediğim gibi maç oynanmadan kazanılmıyor. Maçta mücadele eden koşan maçı kazanıyor. Bu lig böyle bir lig. Bugün koşan mücadele eden bizdik. Takımımızın mutlak galibiyete ihtiyacı vardı. Nazilli Belediyespor gibi zor bir takımı evinde son dakikada attığımız golle yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız nokta transferlerle birlikte takımımız iyice güçlendi. Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Play-off'a çıkmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Umut ediyorum bu maç çıkış maçımız olur" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kocaeli Birliksporda 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement