Süper Lig'in son bileti için mücadele bugün başlıyor! - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in son bileti için mücadele bugün başlıyor!

Süper Lig\'in son bileti için mücadele bugün başlıyor!

Playoff karşılaşmaları bugün sahneye çıkıyor! Bodrumspor-Göztepe, Sakaryaspor-Eyüpspor karşılaşmaları ile takımlar Süper Lig'in son biletini alabilmek için elinden geleni yapacaklar.

26.05.2023 15:39

1.Lig sona ererken, Samsunspor ve Çaykur Rizespor doğrudan Süper Lig'e adını yazdırmasını başarmıştı. Playoff Finali'nde ise Pendikspor ligi 3'cü sırada tamamlayarak rakiplerini beklemeye başladı.

İLK MAÇ SAAT 17.00'DE BODRUMSPOR-GÖZTEPE KARŞILAŞMASI İLE BAŞLIYOR

Tek maç usulü olarak oynanan Playoff 1.Tur karşılaşmalarında sahneyi Bodrumspor-Göztepe karşılaşması açıyor. Bodrumspor sezonu 4'üncü sırada tamamlarken Göztepe ise sezonu 7'inci sırada tamamlamayı başararak Play-off oynamaya hak kazandılar.

Bu sezon aralarında oynanan maçlara bakılınca, Göztepe sahasında Bodrumspor'a 1-0 mağlup olurken; Bodrum'da oynanan maç 1-1 sona ermişti.

Bodrum İlçe Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Maçı yönetecek hakem ise Arda Kardeşler olarak belirlendi.

Bodrumspor-Göztepe maçının galibi, akşam saatlerinde oynanacak olan diğer Play-off mücadelesi Sakaryaspor- Eyüpspor maçının kazananını bekleyecek.

SAHNEYİ SAKARYASPOR-EYÜPSPOR MÜCADELESİ KAPAYACAK

Normal sezonuSakaryaspor 5'inci sırada bitirirken Eyüpspor ise kendine 6'cı sırada yer bulmuştu.

Bu sezon aralarında oynanan maçlara bakılınca, Eyüpspor evinde Sakaryaspor'u 2-1 yenerken; Sakaryaspor ise sahasında Eyüpspor'u 2-0'lık skor ile galip gelmeyi başarmıştı.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak. Maçın hakemi ise Zorbay Küçük oldu.

Sakaryaspor-Eyüpspor maçının kazananı, saat 17.00'de oynanacak olan Bodrumspor-Göztepe maçının galibinin rakibi olacak.

Son Dakika Spor Süper Lig'in son bileti için mücadele bugün başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement