Trabzonspor'un Belkalem Sorununu Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan Çözdü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Belkalem Sorununu Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan Çözdü

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak için gün sayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonsporlu Belkalem'in Rusya'ya girmesi konusunda yardımcı oldu.

27.08.2014 13:20

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak için gün sayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonsporlu Belkalem'in Rusya'ya girmesini sağladı.

RUSLAR, ÜLKEYE SOKMAK İSTEMEDİ

Trabzonspor'un yarın Rostov ile oynayacağı rövanş maçı öncesi dün bordo-mavililer sıkıntılı anlar yaşadı. Fırtına'nın Cezayirli savunmacısı Belkalem, pasaportunda yırtık bulunduğu gerekçesiyle Rus görevliler tarafından ülkeye alınmak istenmedi.

HACIOSMANOĞLU, BÜYÜKELÇİLERE PATLADI

Bunun üzerine başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Moskova ve Novoroski'de bulunan büyükelçileri arayarak sorunun çözülmesini istedi. Fakat bir aşama kaydedilemeyince sinirlenen Hacıosmanoğlu, "Burada Türkiye'yi temsil ediyorsunuz ama Türkiye'nin küçük düşürülmesine göz yumuyorsunuz" dedi ve arasının iyi olduğu 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı aradı.

SORUNU ERDOĞAN HALLETTİ

Başkan durumu Erdoğan'a anlattıktan sonra yaklaşık 10 dakika gibi kısa bir sürede sorun ortadan kalktı ve Belkalem, Rusya'ya giriş yapabildi.

Trabzonspor\'un Belkalem Sorununu Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan Çözdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Belkalem Sorununu Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan Çözdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • DİYOJEN: Bu adama hiç güvenmesem de şu yaptığını için tebrik ediyorum. Yiğidi öldür, hakkını ver. 28 14 Yanıtla
  • MURAT: cumhurbaşkanı dedigin böyle olur. böbürlenmeden sorunları aniden çözmek veya çözmek için ugraşmak. tabii şuda var emin çölaşan ın başına bir sorun geldiginde cumhurbaşkanı çözermi orası zor. 27 9 Yanıtla
  • kadir: seçilmiş cumhurbaşkanı vurgusu neden ki ? 16 18 Yanıtla
    KANUNU UYGULA: BİZ YANİ HALK SEÇTİĞİ İÇİN AĞIRINA MI GİTTİ 0 0 kadir: ey ismi olmayan şahıs. nerden biliyorsun benim de RTEye oy vermediğimi bu bir. . . Neden heryerde cumhurbaşkanı diye lanse edilirken bugün birden heryerde seçilmiş cumhurbaşkanı oldu yoksa talimat mı gitti yine medyaya bu iki. benim yorumum sadece soru idi. yargılamak değil. bu üç. 0 0
  • cs: transferler nasıl yapıldı anlaşılmıştır :) 16 17 Yanıtla
  • Fatih Bey: bu adam değil miydi şampiyonluğu şike yaparak kazananlara veren ve küme düşmelerini sağlayan yasa tasarısını değiştiren ve Trabzonlular değil miydi cb seçimlerinde p Erdoğan diyen? adalet filan fasa fiso bu ülkede. Trabzonlular bile inşaattan gelecek para uğruna adaleti yok saydıktan sonra diyecek sözüm yok. 8 13 Yanıtla

Advertisement