Zafer Dubuisson'un - Son Dakika
Spor

Zafer Dubuisson'un

Zafer Dubuisson\'un

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası tamamlanırken, birinciliği Fransız golcü Victor Dubuisson elde etti.

26.02.2014 21:41  Güncelleme: 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PGA Avrupa Turu final serisinin 3. ayağı olan 'Turkish Airlines Open 2013' golf turnuvası sona erdi.

The Montgomerie Maxx Royal Otel sahasında oynanan turnuvanın final gününde başarılı bir performans sergileyen Fransız oyuncu Victor Dubuisson, günü eksi 24 vuruşla birinci bitirdi. Turnuvanın ikincisi ise eksi 22 vuruşla Galli oyuncuları Jamie Donaldson oldu. Ünlü oyuncu Tiger Woods ise üçüncülüğü eksi 20 vuruşla Justin Rose ile paylaştı.

Şampiyonada mücadele eden ilk profesyonel Türk gofçü Hamza Sayın parkuru artı 12 vuruşla bitirdi. Amatör Türk sporculardan Ediz Kemaloğlu parkuru artı 9, Ali Altuntaş ise artı 23 vuruşla tamamladı.

Son vuruşun ardından Dubuisson, büyük sevinç yaşadı. Mutlululuğunu arkadaşlarıyla şampanya patlatarak kutlayan Dubuisson'dan imza alabilmek için izleyiciler birbirleriyle yarıştı.

Turnuvanın oynandığı son çukur olan 18'inci çukurda düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da katıldı.

Şampiyon Dubuisson'a 1 milyon 166 bin 600 dolarlık hediye çeki ve kupasını veren Kılıç, golfçüyü tebrik etti. İkinci Donaldson'a ise ödülünü THY Başkanı Hamdi Topçu verdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zafer Dubuisson'un - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement