Diablo Iıı: Reaper Of Souls Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika
Teknoloji

Diablo Iıı: Reaper Of Souls Ne Zaman Geliyor?

Diablo Iıı: Reaper Of Souls Ne Zaman Geliyor?

Blizzard, geçtiğimiz gün Diablo III’ün eklenti paketi Reaper of Souls’un çıkış tarihini açıkladı.

21.12.2013 17:29

Emre Çetinkaya - - Blizzard, geçtiğimiz yıl içerisinde milyonlarca oyuncunun merakla beklediği oyun Diablo 3'ü satışa çıkarmış ve Diablo 3 kısa sürede tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu olmayı başarmıştı. Blizzard şimdi ise Diablo 3'ün yeni eklenti paketi Reaper of Souls'u yayınlamaya hazırlanıyor. Blizzard son yaptığı açıklamayla bu eklenti paketinin ne zaman yayınlanacağını duyurdu.

Blizzard'dan yapılan açıklamaya göre, Diablo III'ün eklenti paketi Reaper of Souls 25 Mart 2014'te gelecek. Battle.Net Shop üzerinden ön siparişle satışa sunulacak olan Diablo III: Reaper of Souls, hem standart versiyonu hem de digital deluxe versiyonu oyunseverlerle buluşturacak.

Bu yeni eklenti paketinin, Crusader isimli yeni oynanabilir karakterin, yeni sınıfların, yeni görevlerin, yeni büyülerin, yeni yeteneklerin ve oyunculara istedikleri yere gitme ve istediklerini öldürme özgürlüğü getireceği belirtildi. Bu büyük eklenti paketinin 39,99 euroya satılan standart versiyonu kutulu olarak piyasaya sürüleceği açıklandı.

Bu büyük eklenti paketini şimdi ön siparişle satın almak isteyenler buraya tıklayabilirler. Bunun yanında bu paketle ilgili videoyu ise aşağıda bulabilirsiniz.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Diablo Iıı: Reaper Of Souls Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement