Metal Gear Solid'in Senaryosu Jay Basu'ya Emanet - Son Dakika
Teknoloji

Metal Gear Solid'in Senaryosu Jay Basu'ya Emanet

Metal Gear Solid'in Senaryosun Jay Basu'ya Emanet Sony, sinemaya uyarlanacak Metal Gear Solid için senarist Jay Basu ile anlaştı.

01.04.2015 15:45

Metal Gear Solid'in Senaryosun Jay Basu'ya Emanet

Sony, sinemaya uyarlanacak Metal Gear Solid için senarist Jay Basu ile anlaştı. Filmin yönetmenliğini ise Jordan Vogt-Roberts üstlenecek.

Filminin çekileceği iddiaları sürekli tekrarlanan Metal Gear Solid için nihayet sevindirici haber geldi. Sony,ünlü oyunun senaryo uyarlaması için senarist Jay Basu ile anlaştığını duyurdu. Metal Gear Solid'in sinemaya uyarlanacağı 2006 yılından oyunun yaratıcısı Hideo Kojima tarafından açıklanmış fakat şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmamıştı. Deadline sitesinin yaptığı röportaja göre filmin senaryo uyarlaması Jay Basu tarafından yazılacak. Yine resmi olarak açıklanmasa da filmin yönetmenlik koltuğunda Jordan Vogt-Robert oturuyor. Son olarak Monster: Dark Continent filminin senaristliğini yapan Jay Basu'nun nasıl bir film ortaya koyacağı şimdiden merak konusu.

The King of Summer filmi ile dikkatleri çeken yönetmen Jordan Vogt-Roberts'ın yanı sıra oyunun fanları ve sinemaseverleri heyecanlandıracak başka bir söylenti ise Solid Snake rolü için düşünülen ismin Christian Bale olması. Hideo Kojima'nın yaptığı bir röportajında aktardığı ve Mtv'nin Christian Bale ile yaptığı röportajda sorduğu ama üstü kapalı cevap alması heyecan yaratsa da şimdiden açıklanan resmi bir bilgi yok. Şu an için hakkında pek bilgi paylaşılmayan filmin vizyon tarihi ise şimdilik belli değil.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Metal Gear Solid'in Senaryosu Jay Basu'ya Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement