Snapdragon 810, Samsung Galaxy S6'da Olmayacak Gibi - Son Dakika
Teknoloji

Snapdragon 810, Samsung Galaxy S6'da Olmayacak Gibi

Snapdragon 810, Samsung Galaxy S6\'da Olmayacak Gibi

Qualcomm'un yeni açıklaması söylentileri doğruluyor gibi.

29.01.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Ve uzun süredir devam eden söylentiler gerçek mi oluyor? Qualcomm, yaptığı resmi duyuruda 2015'in ilk çeyrek raporunu duyurdu. Raporda 2 milyar dolarlık gelir ve 2.1 milyar dolarlık faaliyet geliri bildiren firma, merakla beklenen Snapdragon 810 çipseti hakkında da bilgiler verdi.


Qualcomm, bu çeyrekte elde ettiği geliri paylaşırken 2015'in ikinci çeyreğinde elde etmeyi planladığı gelirleri düşük tutuyor. Bunun gerçekçelerinden bir tanesi olarak ise, Snapdragon 810'un geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden yeni amiral gemisi telefonda kullanılmayacak olması.


Qualcomm, bu açıklamada bir telefon marka ve modeline yer vermese de akıllara ilk olarak Samsung'un Galaxy S6'sı geliyor. Galaxy S6'da ısınma sebebiyle Snapdragon 810'un pek tercih edilmeyeceği ve Exynos çipsetinin kullanılacağı söyleniyordu. Sonradan gelen bilgilerde, Qualcomm'un Samsung için Snapdragon 810'da bazı güncellemeler yaptığı, bu durumdan haberdar olan LG'nin de Qualcomm'u mahkemeye verebileceği bildirilmişti.


Görüldüğü gibi durumlar bir hayli karışık ve neyin ne olacağı hala netleşmedi. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Snapdragon 810, Samsung Galaxy S6'da Olmayacak Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Deli: hahaaa olsa nolur ki ? Cokuste samsung kimsenin haberi yok 0 0 Yanıtla

Advertisement