Sivil Toplum Kuruluşlarından Ataç'a Teşekkür - Son Dakika
Yaşam

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ataç'a Teşekkür

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ataç\'a Teşekkür

Eskişehir Bisiklet Derneği Başkanı Kübra Aşan ve Sessiz Meleklerin Sesi Derneği Başkanı Berrin Çakır, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyareti ettiler.

28.09.2017 16:50

Eskişehir Bisiklet Derneği Başkanı Kübra Aşan ve Sessiz Meleklerin Sesi Derneği Başkanı Berrin Çakır, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyareti ettiler.

Tepebaşı Belediyesinin sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekler sürerken, dernek başkanlarının da Başkan Ataç'a teşekkür ziyaretleri sürüyor.Eskişehir Bisiklet Derneği Başkanı Kübra Aşan ve yardımcısı Erdem Korkmaz, 5-7 Mayıs tarihlerinde düzenledikleri Eskişehir Velesbid Festivali'ne olan desteklerinden dolayı Başkan Ataç'a teşekkür ederek, plaket takdim ettiler. Başkan Ataç, derneğin çalışmaları hakkında Aşan'dan bilgiler alırken, çalışmalarında Tepebaşı Belediyesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Ayrıca aşan, 1-4 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan "2. Eskişehir Bisiklet Buluşmaları"na Başkan Ataç'ı davet etti.

Başkan Ataç'ı ziyaret eden Sessiz Meleklerin Sesi Derneği Başkanı Berrin Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, derneğe olan katkılarından dolayı Başkan Ataç'a teşekkür ettiler. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çakır, dernek bünyesinde olan engelli çocuklar adına dileklerini Başkan Ataç'a iletti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sivil Toplum Kuruluşlarından Ataç'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement