Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Yaşam

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İçin İmzalar Atıldı

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İçin İmzalar Atıldı

Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem-Bir-Sen Bilecik İl Başkanı Güray Karamankaya ve yönetiminden oluşan heyet, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

04.01.2018 12:23

Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem-Bir-Sen Bilecik İl Başkanı Güray Karamankaya ve yönetiminden oluşan heyet, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Bilecik Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Genel Başkan Turbay ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yağcı, "Çalışanlarımız aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar. Şehrimize neyi yapıyorsak hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu noktada tüm çalışma arkadaşlarımıza, kamu personelimize ve işçilerimize şehrimize verdikleri katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum. İmzalamış olduğumuz sosyal destek zammı anlaşmasının belediyemize,çalışma arkadaşlarımıza ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise, çalışanlara yönelik olan sosyal denge tazminatı sözleşmelerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay'a üzerinde Osmanlı arması bulunan tabloyu taktim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement