10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

10.01.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Günaydın, Kurşunlu Han'da düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Kastamonu'da basın mensuplarının yaptıkları çalışmaları çok olumlu gördüğünü gördüğünü ve şehrin tanıtımı, gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkılar sağladığını söyledi.

"Kastamonu'yla ilgili önemli gördüğünüz, olması gerektiğini düşündüğünüz olayı bizimle paylaşın" diyen Günaydın, şöyle konuştu:

"Bizim için zaman sınırlaması yoktur. Kastamonu yararına olacak her şeyi çözeriz. İlimizi en iyi şekilde nasıl tanıtacağımız konusunda kimin bir düşüncesi ve fikri varsa bize katkı versin. Vali olarak bize ulaşmak çok kolaydır, bana ulaşamasanız da basın müdürümüz, vali yardımcılarımız var. Önemli bir konu olduğunda mutlaka sizi dinlemek isterim. Bu konuda sizlere açık bir çek veriyorum. Görevde bulunduğum 4 Haziran tarihinden beri basın mensubu arkadaşlarımızdan çok memnunum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ailenizle ve çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu bir gelecek diliyorum."

Günaydın, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'dan cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gazeteciler daha sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement