"19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

"19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri" Sona Erdi

Erbaa Belediyesi'nin "19.Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri" ses sanatçısı Onur Şan'ın konseriyle sona erdi.

08.07.2012 19:40

Erbaa Belediyesi'nin "19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri" ses sanatçısı Onur Şan'ın konseriyle sona erdi.

İlçeye bağlı Küçük Yayla mevkisinde düzenlenen etkinliklerde, 12 ayrı ülkeden gelen folklor ekipleri ile Ankara'dan gelen Kuzeyin Uşaklı halk oyunları ekipleri gösteri sundu.

Mahalli sanatçılar Betül Çağlar, Seyhan Güler ve Sündüz Hanedan'ın sahne aldığı etkinliklerde, ses sanatçısı Onur Şan sevilen türkülerini seslendirdi.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, 3 gün süren etkinlikler kapsamında yurt içi ve yurt dışından çok sayıda misafir ağırladıklarını belirterek, "Erbaa halkı 19 yıldır etkinlik kültürünü tamamen özümseyerek hiçbir tatsızlığa mahal vermeden misafirperverlik örneği sergiliyor. Bu birlik ve beraberliğin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Yenihan, 12 ayrı ülkeden gelen 350 kişilik ekibi Erbaa'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını da kaydetti.

Konseri, Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Tatlıcı, resmi daire müdürleriyle çok sayıda vatandaş izledi.

Muhabir: Recep Bilek

Yayıncı: Emine Konuk - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel '19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement