Aa İzmir Bölge Müdürlüğüne Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Aa İzmir Bölge Müdürlüğüne Ziyaretler

BTP ve HDP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları, AA İzmir Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

11.02.2014 15:36

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları AA İzmir Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

BTP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, seçim çalışmaları hakkında AA İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu'na bilgi verdi. Seçimde bütün seçmenlerin oyuna talip olduklarını ifade eden Aslan, "Mütedeyyin Türk görünümü ile bütün dünyaya bir duruş sergilemekteyiz" dedi.

Daha sonra gerçekleştirilen görüşmede HDP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik ve eş başkan adayı Pınar Türk de seçime dair görüşlerini paylaştı. Partisindeki eş başkanlık ve eş başkan adaylığı konularında bilgi veren Özçelik, seçmenin karşısına çıktıklarında üçüncü bir seçenek gibi görünmelerine karşılık, söylem farklılıkları nedeniyle aslında ikinci bir seçenek olduklarını kaydetti.

Ziyarette HDP İzmir İl Eş Başkanı Cavit Uğur ve bazı yöneticiler de hazır bulundu.

AA İzmir Bölge Müdürü Sabri Çelebioğlu da kurumun tarafsız habercilik yaptığını, seçim kampanyası süresince de bu tarafsız duruşunu muhafaza edeceğini dile getirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa İzmir Bölge Müdürlüğüne Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement