Açık Orta Öğretim İçin Yeni Merkez - Son Dakika
Yerel

Açık Orta Öğretim İçin Yeni Merkez

Açık Orta Öğretim İçin Yeni Merkez

Btaman İl Milli Eğitim Müdürü Çelik "Açık Orta Öğretim İrtibat ve Danışma Merkezi"ne dönüştürülen binayı gezdi.

10.12.2014 09:05

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Zübeyde Hanım İlkokulu bitişiğinde, yeni açılacak "Açık Orta Öğretim İrtibat ve Danışma Merkezi"ni gezdi devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği binayı gezen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar'dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman'da 15 bin dolayında, açık ortaokul ve açık lise öğrencisine, hizmet verecek binamız merkezi bir konumda diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; " Bu binamız son dönemde, düğünlerde kullanılan bir durumdaydı. Binayı aktif bir şekilde eğitime kazandırmak için, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan, 'Açık Öğretim Birimine' dönüştürerek, 15 bin açık öğretimde okuyan öğrencimizin hizmetine sunacağız. Burada, açık öğretimde okuyan öğrencilerimiz için, hem irtibat merkezi, hem de danışmanlık hizmeti verecek. Merkezi bir konumda olması, öğrencilerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri bir yerde olması, öğrencilerimiz açısından önemli. Çalışmalar hızla devam ediyor, kısa sürede burada hizmet verilmeye başlanacak. Açık Ortaokul ve Açık Lisede okuyan öğrencilerimiz, kayıt ve danışmanlık hizmetinin yanında, kitapları da artık bu merkezimizden verilecek" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Açık Orta Öğretim İçin Yeni Merkez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement