Aday Adayı Özkan, Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Özkan, Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Biraraya Geldi

Aday Adayı Özkan, Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Biraraya Geldi

AK Parti’den Manisa milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Özkan, AK Parti İl Başkanlığı 2023 Toplantı Salonunda AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatının Toplantısına katıldı.

16.02.2015 16:10

AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Özkan, AK Parti İl Başkanlığı 2023 Toplantı Salonunda AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatının Toplantısına katıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ile bir araya gelen Özkan'a teşkilattan da destek geldi.

AK Parti Soma ilçe başkanıyken milletvekili aday adaylığı için Kongrede aday olmayan Mehmet Ali Özkan temaslarını sürdürüyor. AK Parti İl Başkanlığı 2023 Toplantı Salonunda Yunusemre İlçe Teşkilatının toplantısına katılan Özkan, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Özkan'ın şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza attığını vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Mehmet Ali kardeşimiz teşkilatın içinden gelen yaptığı çalışmalarla önemli başarılara imza atmış bir arkadaşımız. İnsan olarak da karakterli ve düzgün bir kişiliğe sahip. Aday adaylığı yolunda ve adaylık aşamasında kendisine başarılar diliyorum. Aday gösterildiği takdirde ve milletvekili seçildiği takdirde ilimizi Ankara'da çok güzel bir şekilde temsil edecek kalitede bir arkadaşımız. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin." diyerek Özkan'a destek verdi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci de Özkan'ın Teşkilatın içinden gelen ve Soma'da çok başarılı çalışmalara imza atmış biri olduğunu belirterek, "Teşkilatın içinden geldiği için teşkilatın sorunlarını bilen, dürüst, başarılı bir arkadaşımız. Soma'da başarılı hizmetlere imza attı. Bu çalışmalarını aday ve vekil olduğu takdirde Ankara'da da en üst seviyede yapacağına olan inancımız tamdır" ifadelerini kullanarak, Özkan'a adaylık yolunda başarılar diledi.

Mehmet Ali Özkan da adaylık yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini ve bu kapsamında Manisa'da birçok yeri ziyaret ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini anlattı. Halkın ve teşkilatın kendisine gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür eden Özkan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da AK Parti için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Özkan, Yunusemre İlçe Teşkilatı ile Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement