ADÜ Atça MYO'da İşkur Eğitimi Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

ADÜ Atça MYO'da İşkur Eğitimi Gerçekleşti

ADÜ Atça MYO\'da İşkur Eğitimi Gerçekleşti

Atça MYO'da İŞKUR ve BEMAR Kariyer Okulu işbirliğiyle "İşgücü Piyasası-CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu eğitim semineri düzenlendi.

16.11.2013 08:13  Güncelleme: 10:32

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksekokulu'nda İŞKUR ve BEMAR Kariyer Okulu işbirliğiyle "İşgücü Piyasası-CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Atça Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Ergün Güney tarafından düzenlenen ve iki gün devam eden seminere konuşmacı olarak katılan İŞKUR Nazilli Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Lütfi Emre, İŞKUR'un çalışma mantığını, başvuru koşullarını anlatmanın yanı sıra, kalkınmanın yolunun nitelikli işgücünden geçtiğini ifade etti. İşgücü piyasasında amaçlananın işsizliği azaltarak, istihdamı arttırmak olduğunu belirten Emre, bu aşamada işveren ve iş arayanların beklenti ve taleplerinin doğru şekilde anlamlandırılması gerektiğini vurguladı.

Etkinlik Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Eda Ergün Güney tarafından İŞKUR Nazilli Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Lütfi Emre'ye teşekkür plaketinin sunulması ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ Atça MYO'da İşkur Eğitimi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement