AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, vatan, bayrak ve ezanın tartışılmayacak kadar hassas bir konu olduğunu belirterek “Hiçbir zaman bu vatanı, bu milleti, bu devleti, ezanımızı ve bayrağımızı tartışmaya bile alamayız. Bunlar bizim kutsal değerlerimiz” dedi.

02.02.2016 17:56

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, vatan, bayrak ve ezanın tartışılmayacak kadar hassas bir konu olduğunu belirterek "Hiçbir zaman bu vatanı, bu milleti, bu devleti, ezanımızı ve bayrağımızı tartışmaya bile alamayız. Bunlar bizim kutsal değerlerimiz" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantıları bu hafta da devam etti. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. İl Başkanı Yurdunuseven, basın toplantısı öncesi gazetecilere lokum dağıttı. Bayır- Bucak Türkmenlerine yönelik yapılan yardım kampanyasına değinen İl Başkanı Yurdunuseven, ilk TIR'ı dualar eşliğinde Gaziantep Kızılay Merkezine gönderdiklerini vurguladı. Yurdunuseven, "Bildiğiniz gibi Bayır-Bucak Türkmenlerine bir TIR dolusu yardım gönderdik. Yardım kampanyamıza destek veren ilçe ve belde teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Yardımda bulunan hemşerilerimize de Allah yardımlarını kabul etmesini temenni ediyoruz. Bir TIR gönderdik ve göndermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

İl Danışma Meclis toplantısında yaptığı konuşmanın ardından yapılan eleştirilere cevap veren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 60 maddeye evet diyenlerin bir gün sonra hayır dediklerini hatırladı. Yurdunuseven şöyle konuştu:

"Biz kırmızı çizgimiz var derken, kırmızı çizgilerimizi de kastetmiştik. Hiçbir zaman bu vatanı, bu milleti, bu devleti, ezanımızı ve bayrağımızı tartışmaya bile alamayız. Bunlar bizim kutsal değerlerimiz. Biz her zaman söylüyoruz. Vatanımızı ve bir karış toprağımızı tartışmaya bile alamayız. Ama bu tartışmaya Cumhurbaşkanımızı da ortak edemeyiz. Bizim kastettiğimiz buydu." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement