AK Parti Bilecik İl Başkanı Bayrak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bilecik İl Başkanı Bayrak Açıklaması

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, "Terörün istismar zeminini kurutmak için nice demokratik reformlar hayata geçirilmiş ancak terör örgütü ve irtibatlı siyasi parti bütün bu çalışmaları istismar etmiş hatta sabote etmiştir" ifadesinde bulundu.

13.08.2015 18:28

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, "Terörün istismar zeminini kurutmak için nice demokratik reformlar hayata geçirilmiş ancak terör örgütü ve irtibatlı siyasi parti bütün bu çalışmaları istismar etmiş hatta sabote etmiştir" ifadesinde bulundu.

Bayrak, İl Başkanlığında AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ile Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal'ın da katıldığı basın toplantısında, 14 Ağustos 2001 yılında kurulan, AK Partinin kuruluş yıldönümünü kutlayarak, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra hükümet kurma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülke gündeminin en önemli gündem maddelerinden olan terörle mücadelede operasyonların devam ettiğini bildiren Bayrak, "Mili birlik ve kardeşlik projesi ve çözüm süreci, terörü ve şiddeti bitirmek ve demokratik siyaset içinde sorunları görüşmek için yürütülmüştür. Terörün istismar zeminini kurutmak için nice demokratik reformlar hayata geçirilmiş ancak terör örgütü ve irtibatlı siyasi parti bütün bu çalışmaları istismar etmiş hatta sabote etmiştir. Bu istismar ve sabotajlar ileri safhaya varmış ve devlet yeniden operasyonları başlatmak durumunda kalmıştır. Bu operasyonlar tamamen terör örgütünü hedef almıştır. Vatanın bölünmez bütünlüğünü muhafaza adına can veren kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Bilecik'in İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyünde yaşanan sel felaketi sonrası ve Bozüyük Lojistik Merkezi ile Bilecik-Yenişehir-Bursa karayolu çalışmaları hakkında da bilgi veren Bayrak, şunları kaydetti:

"Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımızın da içinde yer aldığı bir heyet ile 11 Ağustosta Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ziyaret edilmiştir. Bakanımızın riyasetinde Sağlık Yatırımlarından sorumlu Müsteşar Yardımcısı ile de bir araya gelinerek hastane yerimize ilişkin nihai karar alınmıştır. Yeni yapılacak Devlet Hastanemizin; yatak kapasitesi, şehrimizin gelişimi ve büyüme yönü düşünülerek, entegre sağlık tesisi haline dönüşümüne, müsait olmayan, tapografik yapısı ve içinden geçen doğalgaz hattının naklinin getirebileceği sıkıntılar göz önüne alındığında uygun olmayacağı konusunda mutabakata varılan 38 bin metrekarelik İl Özel İdare alanından vazgeçilerek bir önceki 58 bin metrekarelik imar planında sağlık tesisleri alanı olarak görülen, Sağlık Bakanlığınca ödeneği gönderilip kamulaştırılan Şeyh Edebali Üniversitesinin yanındaki alana yapılması uygun görülmüştür."

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir ise yapılan fizibilite çalışmaları neticesinde kentin geleceği açısından 58 bin metrekarelik alana Bilecik Devlet Hastanesinin yapılması konusunda mutabık kaldıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bilecik İl Başkanı Bayrak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement