AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

07.01.2013 10:23  Güncelleme: 10:29

AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Toplantıya, İlçe Başkanı Yavuz Ergün, Belediye Başkanı Sıtkı Erat, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile partililer katıldı.

İl Başkanı Özmen, yaptığı konuşmada, teşkilat çalışmalarındaki birlikteliğin, özverili çalışmaların, yaşanabilir Bor için önem taşıdığına dikkati çekerek, her ay tekrarlanacak bu toplantılarda vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın yol haritasını belirleyeceklerini söyledi.

Milletvekili Ömer Selvi de, Bor'a yapılan hizmetleri anlatarak teşkilat çalışmalarında birlik ve beraberliğin, azimli çalışmanın önemine değindi.

Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise Bor'un modern bir kent görünümüne bürünmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, "Bizler bu görevlerde yer işgali için değil, yapılması gereken hizmetlerin en iyisini yapmak için bulunuyoruz. Dün başkaları vardı, bugün bizler, yarın belki başkaları olacak. Bizler verilen imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, Bor'u hak ettiği bir yaşam alanına dönüştüreceğiz" dedi.

Muhabir: Betül Abbak

Yayıncı: Mustafa Yıldız - NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bor İlçe Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement