AK Parti Hakkari İl Teşkilatı'ndan Olağanüstü Kurultay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hakkari İl Teşkilatı'ndan Olağanüstü Kurultay Açıklaması

AK Parti Hakkari İl Teşkilatı\'ndan Olağanüstü Kurultay Açıklaması

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, 27 Ağustos'ta Ankara'da yapacakları 1.Olağanüstü büyük kongre hakkında bilgi verdi.

23.08.2014 16:05  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, 27 Ağustos'ta Ankara'da yapacakları 1. Olağanüstü büyük kongre hakkında bilgi verdi.

Ak Parti binasında basın mensupları ile bir araya gelen Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, milletin partisi birliğin adresi olan AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin yapılacağını söyledi. Özbek, "Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur. Olağanüstü Kongremiz'de, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği Cumhurbaşkanı olan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Hakkari İl Teşkilatı'ndan Olağanüstü Kurultay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement