AK Parti Yozgat Milletvekilleri Sorgun'da Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Sorgun'da Partililerle Buluştu

AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, partilerinin Sorgun İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

19.06.2015 16:21

AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, partilerinin Sorgun İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti ilçe binasında partililerle bir araya gelen milletvekillerinden Başer, burada yaptığı konuşmada, millet iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu ve sandıktan çıkan sonuca herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Ertuğrul Soysal da AK Parti'nin Türkiye'nin birinci partisi ve çimentosu olduğunu dile getirerek, AK Parti'nin dışında milletle beraber yol alan, milletin rotasına uyan başka bir parti olmadığını vurguladı.

Abdulkadir Akgül, HDP ile koalisyon kuramayacaklarını, gönlünden geçinin MHP ile koalisyon kurmak olduğunu dile getirerek, "HDP ile koalisyon kursak, sorarım size hangi bakanlığı bu partiye verirsiniz? Karşınızda bir tane HDP yok ki. Muhatabınız tek değil ki. 4 ayrı muhatapla karşı karşıyasınız. Birincisi parlamentodaki HDP, ikincisi KCK, üçüncüsü Kandil'deki, dördüncüsü ise İmralı'daki HDP. Bunlardan hangisini muhatap alacaksınız? Ben onun için diyorum ki, biz HDP ile koalisyon kuramayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekilleri Sorgun'da Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement