Albimo Alanyaspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Albimo Alanyaspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

16.03.2015 19:57

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, istasyon, dar alanda kontrol pas çalışması ve ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Koray, Gökalp ve Özgür katılmadı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın son haftalardaki çıkışını Giresunspor karşısında sürdüremediği için üzgün olduklarını söyledi. Futbolda bu tür yenilgilerin olabildiğini ifade eden Çavuşoğlu, bu maçı geride bırakarak önlerindeki zorlu periyoda yönlerini çevirdiklerini aktardı.

Çavuşoğlu, arka arkaya Osmanlıspor, Boluspor, Kayserispor ve Adanaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Bu maçlarda bizlere gerekli olan puanları, galibiyetleri almak istiyoruz. Teknik heyetimiz de bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Cuma günü Ankara deplasmanında Alanya'yı en iyi şekilde temsil eden, sahada iyi mücadele eden bir Alanyaspor olacağına eminiz" dedi.

Taraftar, yönetim, teknik ekip ve futbolcularla bir bütün olduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, sezon sonu hedeflerine ulaşmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Albimo Alanyaspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement