Ankara ve Erzurum'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Ankara ve Erzurum'daki Terör Saldırısı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Ankara tren garı önünde gerçekleştirilen terör saldırısı ile bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Şükrü Şahin'in acısının herkesi derin bir hüzne ve üzüntüye sevk ettiğini bildirdi.

12.10.2015 11:28

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Ankara tren garı önünde gerçekleştirilen terör saldırısı ile bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Şükrü Şahin'in acısının herkesi derin bir hüzne ve üzüntüye sevk ettiğini bildirdi.

Özaydemir, yaptığı yazılı açıklamada, ESO ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi camiası olarak, halkın birlik ve bütünlüğünü sarsmak amacıyla sivillerin ve masum insanların hedef alındığı çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı bu saldırıyı, şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini kaydetti.

Özaydemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Saldırıları gerçekleştiren iç ve dış terör odakları bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve halkı bu tip saldırılarla sarsılamayacak kadar kuvvetli ve güçlü tarihi bağlara sahiptir. Gerçekleştirilen bu tür terör eylemlerinin en temel amacı ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurudur. Bu tür hain saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Toplum olarak sağduyumuzu kaybetmeden, demokrasiye sahip çıkarak terörün amacına erişmesini engellemek için elimizden gelen bütün çabayı göstermeliyiz. Asla unutulmamalıdır ki, hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için, araç olamayacağını bilmelidirler. İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır. Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak, bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara ve Erzurum'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement