Antalya'da Aktarmasız Ulaşım Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Aktarmasız Ulaşım Dönemi Başladı

Antalya\'da Aktarmasız Ulaşım Dönemi Başladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalılara müjdesini verdiği aktarmasız ulaşım dönemi başladı.

24.08.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Antalyalılara müjdesini verdiği aktarmasız ulaşım dönemi başladı. Antalyalılar özellikle kırsal bölgelerden hastanelere, otogara ve kent merkezine tek araçla ulaşabilecek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte aktarmasız ulaşım dönemini başlattı. Antalyalılar istediklere yere tek otobüs ile gidebilecek. Çok az hatta teknik nedenlerle aktarma yapılacak. Teknik nedenler ile aktarma yapılmak zorunda kalan hatlar ise yüzde yirmiyi geçmeyecek. Bu hatlarda da en fazla bir aktarma yapılacak.

AKTARMASIZ ULAŞIM BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Antalya'nın kırsal kesiminden merkeze hastanelere otogara yeni yaptığımız düzenleme ile bütün vatandaşlarımızın aktarmasız bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız. Bugünden itibaren Antalyalı vatandaşların yüzde 80'ni aktarmasız ulaşımla kentin doğusundan batısına ulaşabilecek. Bazı hatlarda yüzde 20'sini geçmeyecek şekilde teknik nedenlerle en fazla bir araç değişimi söz konusu olacak. Geçmişte olduğu gibi çok kısa mesafelerde iki ya da 3 araç değiştirmek zorunda kalınmayacak" dedi.

Yerel seçim çalışmaları sırasında Antalyalılar, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den aktarmalı ulaşım dönemini bitirmesini istemişti. Türel'in ziyaret ettiği Toptancılar halinde çalışan bir kadın "senden tek bir şey istiyorum. Aktarmalı ulaşımı kaldır. Özellikle ihtiyarlarımız tek başına hastaneye gidemiyor. Bir yerden bir yere gitmek için 3 otobüs değiştiriyoruz. Bunu istiyorum. Başka da bir şey istemiyorum" demişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Aktarmasız Ulaşım Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • perihan karacan: Ben varsakda sitelerde oturuyorum sarısuya tek taşıtla gidemiyorum, yinede size çok teşekkür ederim biz kadınlara böyle bir yerin açılması biz kadınları çok mutlu etti, denize giremiyordum , bu gün gittim gördüm özgürce denize doyasıya girdim. Sizden ALLAH razı olsun Saygılar sunuyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement