Ata Mahallesi Sakinleri, Yenimahalle Belediyesi'nin İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ata Mahallesi Sakinleri, Yenimahalle Belediyesi'nin İftar Sofrasında Buluştu

Ata Mahallesi Sakinleri, Yenimahalle Belediyesi\'nin İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarıyla vatandaşları bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, 3’üncü iftar sofrasını Ata Mahallesi’nde kurdu.

14.04.2023 12:24  Güncelleme: 12:35

Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarıyla vatandaşları bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, 3'üncü iftar sofrasını Ata Mahallesi'nde kurdu.

Yenimahalle Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde düzenlenen iftar programına; Yenimahalle Belediye Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Programda Ata Mahallesi sakinlerine seslenen Başkanvekili Mehmet Kartal, şunları söyledi:

"11 ayın sultanı Ramazan ayında her yıl düzenlediğimiz iftar programları ile binlerce vatandaşımızı bir araya getiriyoruz. Bu sofralarda bir oluyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sürmesi, paylaşmanın ve hoşgörünün daim olması açısından bu sofralar büyük önem arz ediyor. Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketinde on binlerce vatandaşımızı kaybettik. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm Türkiye depremden sağ kurtulan vatandaşlarımıza yardım etmek için yardım kampanyalarına destek oluyor. Ramazan ayında da depremden sağ kurtulan ve ihtiyaç malzemeleri konusunda sıkıntı çeken yurttaşlarımıza desteğimizi sürdürmeliyiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ata Mahallesi Sakinleri, Yenimahalle Belediyesi'nin İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement